Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二轉會員 #1
大隻到我唔識打A____A...
四星黃金會員 #2
出最大金冠嘛:band:
size大定細都係一樣打法啫
餵佢食炸彈,跟住玩釣魚
不過我覺得蛇叔裝技能唔多好用
五星白金會員 #3
唔好用但
未算太差既..
二轉會員 #4
我釣極都釣唔到-.-..條bar好長
副版主 #5
原帖由 「焚火‥ 於 11-1-23 11:20 PM 發表
我釣極都釣唔到-.-..條bar好長

亂禁既功夫又要出現
二轉會員 #6
仲有呀 成日比佢食左d炸彈唔識爆0.0......
四星黃金會員 #7
新手我唔識釣= = 請指教
副版主 #8
原帖由 「焚火‥ 於 11-1-23 11:40 PM 發表

比爆G十秒就爆 唔難搞的
二轉會員 #9
原帖由 alex2005ex 於 11-1-24 05:14 PM 發表

比爆G十秒就爆 唔難搞的

問題係唔識爆...........
好似比佢吞左..
二轉會員 #10
睇人用長槍打...爽歪歪:smilie_:10:

係咁穿:smilie_:10:

[utube]mKCwwVF6Xpc[/utube]

二星初級會員 #11
我打左啦~~~
二轉會員 #12
原帖由 「焚火‥ 於 11-1-23 11:40 PM 發表

跟據WIKI的說法是每次食炸彈爆飛後下一次所需累積的傷害都要更多才會被爆飛(簡單說就是更多大炸彈)
三星高級會員 #13
其實有BUG GA!
你整訓左佢之後然後用麻穴整醒佢,個穴會一直係到唔爆!(未肯定,不過係YOUTUBE睇左兩條片都係咁)
六星鑽石會員 #14
原帖由 ilwws 於 11-1-27 12:17 AM 發表
其實有BUG GA!
你整訓左佢之後然後用麻穴整醒佢,個穴會一直係到唔爆!(未肯定,不過係YOUTUBE睇左兩條片都係咁)

有老金兄幫佢咋嘛=_=我都唔知邊度見過條冰牙龍卡係空中的片...覺得都係老金ga力量所控制=_=真係有bug就教埋我點攪啦...話見到我覺得哂氣

二星初級會員 #15
我睇過段片..睇左係砂漠有個BUG位..一放麻穴整醒佢..佢一直就麻左..個麻穴又唔會爆..好正丫
五星白金會員 #16
是有bug的說.....
佢右手中麻穴係唔會爆的....
問題係要放得準......
放錯就會比佢走到的了....
要放在佢右手前少少........

有nico的請看吧.........
http://www.nicovideo.jp/watch/sm13390223

二轉會員 #17
原帖由 千堂瑛里華 於 11-1-27 08:39 AM 發表
是有bug的說.....
佢右手中麻穴係唔會爆的....
問題係要放得準......
放錯就會比佢走到的了....
要放在佢右手前少少........

有nico的請看吧.........
http://www.nicovideo.jp/watch/sm13390223

看了一次...好像是MGS那只的限定攻略法... 鬼畜過頭了 比2G的空氣岩魚戰法更過份-_-
回到最頂傳統版

選擇頁數