Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
二星初級會員 #1
如題...自身火事+2應該以HP40%以下發動攻擊力1.3倍
但係我睇完依條片就唔明點解佢可以做到435攻
http://www.youtube.com/watch?v=OOD_3xtCoDUfeature=player_embedded
希望大家可以幫忙解答
副版主 #2
原帖由 鋼練 於 11-1-24 03:43 PM 發表
如題...自身火事+2應該以HP40%以下發動攻擊力1.3倍
但係我睇完依條片就唔明點解佢可以做到435攻
http://www.youtube.com/watch?v=OOD_3xtCoDUfeature=player_embedded
希望大家可以幫忙解答

你有冇計佢食埋鬼人藥G?
正常開到火事都會食埋鬼人
四星黃金會員 #3
什麼是貓火= =?
二轉會員 #4
[attach]371325[/attach]
副版主 #5
原帖由 薩非羅斯 於 11-1-24 05:15 PM 發表

文不對題:smilie_:D5:
四星黃金會員 #6
浴場火事即係貓火事,效果比裝備提供的火事強哦~
但發動條件也更苛刻,詳情可以睇WIKI就有了0   0
二星初級會員 #7
= =依家先知...3無得雙火事
開左個貓火...點知比自己本身既火事2抵銷左...
二轉會員 #8
(霸劍265 + 自身加成9 + 鬼人 + 怪力 + 攻大20 + 貓飲攻) x 貓火 1.35

435 是可以的

四星黃金會員 #9
聽同學說有高手可以5百幾攻= =
六星鑽石會員 #10
原帖由 kwokhochuen 於 11-1-25 05:10 PM 發表
聽同學說有高手可以5百幾攻= =

用老金?
唔係真係要問下
等我學下野~
六星鑽石會員 #11
鬼ノ貌+攻大+鬼人藥丸+貓飲攻大+力爪+力符)*貓火)+笛增攻大*2
三星高級會員 #12
原帖由 飛吧飛吧 於 11-1-26 12:12 AM 發表
鬼ノ貌+攻大+鬼人藥丸+貓飲攻大+力爪+力符)*貓火)+笛增攻大*2

加埋不屈應該仲高攻
四星黃金會員 #13
原帖由 鋼練 於 11-1-24 09:26 PM 發表
= =依家先知...3無得雙火事
開左個貓火...點知比自己本身既火事2抵銷左...

雙火得第1代有…
而且裝火唔會抵銷貓火…
回到最頂傳統版

選擇頁數