龍霸九洲

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
唔知今次係改名定係新game呢?_?
八星無敵會員 #2
點解禁講?:smilie_??:
六星鑽石會員 #3
原帖由 卍中仔卍 於 11-1-29 08:11 PM 發表
點解禁講?:smilie_??:

因為決戰真三國只係改個名就當新Game
五星白金會員 #4
原帖由 曉明仔 於 11-1-30 10:23 AM 發表

因為決戰真三國只係改個名就當新Game

決戰真三國=赤壁:smilie_:D5:
三星高級會員 #5
應該冇改到:em014:
三星高級會員 #6
其實大把game都係改game名重出架啦 ... 果隻咩 咩影新世界 新世紀-.- .. 都唔記得咩黎...

大把game 都係改名重出 -__-  決三 唔係第1隻咁做Q_Q
五星白金會員 #7
E隻應該唔係改名GAME 但係D角色好似邊到見過下
六星鑽石會員 #8
不過今次應該唔係改名game.0.
鬼叫黑橙黑到佢改名就當新game,好易令人誤會嫁ma
四星黃金會員 #9
原帖由 winD` 於 11-1-30 08:09 PM 發表
其實大把game都係改game名重出架啦 ... 果隻咩 咩影新世界 新世紀-.- .. 都唔記得咩黎...

大把game 都係改名重出 -__-  決三 唔係第1隻咁做Q_Q

西利在n年前既高lv  ac仲可以用得番...又冇新ser
一星新手會員 #10
隻game我都有興趣玩
一星新手會員 #11
應該新game:smile_13.gif:
二星初級會員 #12
決戰真三國Online=赤壁Online
闇影新世紀Online=末日戰曲Online
九尾Online=劍狐傳奇Online
俠客行 Online= 功夫世界Online
魔神傳Online=神魔傳說Online=第九封印Online
槍神Online=決地戰將Online
惡魔法則Online(疑似)縱橫時空Online

四星黃金會員 #13
係咁嫁啦
呢家邊有咁得新game!
改名當新game!
7魂都係舊野黎!只不過係香港係新game
"行"國一早有
一星新手會員 #14
寵物王改左名應該好多人玩 哈
一星新手會員 #15
:thup: :thup: :thup: