龍Online

主題列表 登入
三星高級會員 #1
其實呢隻GAME多唔多人玩..請問各位師兄
一星新手會員 #2
哈哈哈哈哈唔錯比多個like你
一星新手會員 #3
唔多人玩:smilie_/(:
三星高級會員 #4
尋日我update左半小時上去望下,
個黃帝城掛賣既人只有3名...
新手既玄天只有3個人跑緊c徒任...
真係汁得
五星白金會員 #5
唔多人玩:smilie_O_o:
四星黃金會員 #6
隻game的人走哂
二星初級會員 #7
一開始我玩個時爆晒ser 幾千人  依加:kill3:
一星新手會員 #8
好似已經冇乜人囉-_-./...
二星初級會員 #9
玩這個的人好少啊
二星初級會員 #10
只要堅持運營 總有一天會改觀
五星白金會員 #11
多到冇朋友呀face_l_18:
一星新手會員 #12

其實而家咩game 都少人玩

我玩好多隻game , 隻隻game都係開頭多人 , 之後就走晒。

你去其他版睇下 , 有d 版都有人問 d game仲多唔多人玩。

問題唔關d  game事 , 好多game 都係咁既情況 , 好多好玩/畫質好既 game 都會係咁。  開頭多人 , 之後就走晒。

問題係香港 , 市場細。仲要有太多game爭市場

台灣大陸果邊d  game人流多好多 , 市場大先係王道。

一星新手會員 #13
好吾好玩?
四星黃金會員 #14
克里斯 發表於 11-8-20 07:24 PM
其實而家咩game 都少人玩

我玩好多隻game , 隻隻game都係開頭多人 , 之後就走晒。

加上有D廠商係行炒短線~~所以有好多玩家都玩到差不多就會轉塘玩第二隻~~
最先放棄隻GAME唔係玩家而係廠商本身~~試問你啦,隻GAME比廠商放棄左OR搞到好爛既~咁你重玩唔玩落去呢?
一星新手會員 #15
jchunter 發表於 11-9-21 01:05 AM
加上有D廠商係行炒短線~~所以有好多玩家都玩到差不多就會轉塘玩第二隻~~
最先放棄隻GAME唔係玩家而係廠商 ...

其實都係惡性循環黎架...

香港市場細 , 香港人又冇市場大果d地方既人洗咁多錢玩game

d官方賺唔到長線錢為有玩短炒 , 炒新廁所三日香 , 賺一輪之後就玩完...

近幾年香港 online game 風氣都係咁...

之後d玩家又嫌棄d game食錢同管理差就會唔玩

=============================================
官方短炒心態就唔會用心搞好d game , 當然會又食錢又管理得差

相反賺長線錢先會用心搞落去 , 唔係點賺長線

所以都係惡性循環 ...
一星新手會員 #16
個個都係見d game新出就玩 耐左就放ac:mad:
一星新手會員 #17
來騙機分ㄉ 來騙機分ㄉ來騙機分ㄉ來騙機分ㄉ+++++++
回到最頂傳統版

選擇頁數