《伊希歐之夢》軍團區

主題列表 登入
四星黃金會員 #21
原帖由 翼。 於 11-2-24 08:04 PM 發表

明就係暗示緊某人face_l_18:

唔加E.G 相信某一班人又會盲左:D
二星初級會員 #22
原帖由 星曜 於 11-2-24 08:12 PM 發表

唔加E.G 相信某一班人又會盲左:D

咁咪加番個E.G.係到.3.
唔加D人又唔會唔明xD
一星新手會員 #23
joe上~ 另外我唸金個星期可能玩唔到rvr/上唔到 幫手提一提團長~ 唔該曬:em012: :em012:
二星初級會員 #24
原帖由 joe仔滔 於 11-2-25 02:19 PM 發表
joe上~ 另外我唸金個星期可能玩唔到rvr/上唔到 幫手提一提團長~ 唔該曬:em012: :em012:

ok..幫你轉達~~:em015:
三星高級會員 #25
冇99可以入嗎 0 0"
<----之前k團被某某叫mm的人路過…
四星黃金會員 #26
ac都放唔出:smile_30.gif:
四星黃金會員 #27
原帖由 ★`夢想 於 11-3-4 10:54 PM 發表

冇人要諗住放ac 7.7
四星黃金會員 #28
原帖由 ★`夢想 於 11-3-4 10:54 PM 發表

咁關團post咩事7.7
三星高級會員 #29
請問91lv ec可以入嗎  囧
三星高級會員 #30
我是忠心團圓的跟班XDDDDD
二星初級會員 #31
咁先似樣 good~:em053:
三星高級會員 #32
噗, 推一推先XD
ERIOL副團照竟然暫不提供:smile_30.gif:
去舊K團POST度偷啦XDDDD
三星高級會員 #33
原帖由 星曜 於 11-2-22 05:17 PM 發表

你搵E佬影番張相!拿拿林上我2kf ac 改仲好啦face_l_18:

我唔見左你ac呀其實face_l_18:
你自己偷影e佬幫佢化令個妝再post上黎啦:smilie_:D4:

題外話
想入團的唔好係2kf留post啦:smile_30.gif:
k團無人會日日睇住個軍團post...
想入團就game密團長/副團長(經常性唔係度)/ 小路乂MUI/KIRA啦XDDDDD:smile_30.gif:

四星黃金會員 #34
我個簡介明明就應該係全K團最靚仔=_=
二星初級會員 #35
朕黎推推:smilie_8):
話說d圖全部都係月媽整咖-o-?!
d圖好令:smilie_:)3:
四星黃金會員 #36
原帖由 ★Kiss. 於 11-3-6 08:19 AM 發表
朕黎推推:smilie_8):
話說d圖全部都係月媽整咖-o-?!
d圖好令:smilie_:)3:

月媽出品必屬精品:em015:
五星白金會員 #37

亂整的-_,-
四星黃金會員 #38
原帖由 陸小鳳 於 11-3-6 11:06 AM 發表

亂整的-_,-

真帥:smilie_8):
四星黃金會員 #39
原帖由 翼。 於 11-3-6 12:01 PM 發表

真帥:smilie_8):

很強的閃光彈:D