Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
版主 #1
任務名:【MHP3兔年活動】
-----------------------------------------------------------------------------------------------
委托人:

獵人E
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
委托內容:
在怪物中,有一種弱不禁風,經常成為獵人們磨刀對象的白兔獸‧..
步入兔年,為了向傳統致敬,獵人們擺好pose跟白兔獸合照一張吧。 (可使用手機/相機/psp軟件)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
成功條件:成功與白兔獸合照一張(自選一個動作)
失敗條件:使用陷阱、擊倒、睡眠 等方法拍照 < 對白兔要有愛!!
報酬金:288積分

ps:字可加 可不加  隨意

五星白金會員 #2
[attach]372591[/attach]

二轉會員 #3
第二!

兔年快樂w
[attach]372584[/attach]
二轉會員 #4
兔年快樂
五星白金會員 #5
各位兔年快樂~:smilie_:D4:

二轉會員 #6
原帖由 【宇智波.鼬】 於 11-2-3 09:09 PM 發表
各位兔年快樂~:smilie_:D4:

點解我見5到你張圖-0-
禁止發言 #7

免年快樂
五星白金會員 #8
最衰我冇線上傳啦
不過都同大家講句 兔年快樂:smilie_:)3:
五星白金會員 #9
我仲係新手 打完1星到打龍就打唔點 點影/.\
二轉會員 #10
今日放假有活動@v@ 很是很好幸啦,,,

大家兔年快樂~

[attach]372615[/attach]
版主 #11
原帖由 babypooh1 於 11-2-3 10:50 PM 發表
我仲係新手 打完1星到打龍就打唔點 點影/.\

集會hr2

村長3星就會有:cheers:
二轉會員 #12
1星-.-.....
村長定係集會
七星元老會員 #13
兔年快樂:cheers:

比佢撞正:face_l_16: 痛痛
三星高級會員 #14

咁e+呢~失落個個

七星元老會員 #15
補番補番:smilie_:10:
三星高級會員 #16

新年快樂
六星鑽石會員 #17
兔年快樂.....白兔同我一齊向大家拜年

五星白金會員 #18
新年快樂:victory:
四星黃金會員 #19
雖然唔係好清 但可以收貨嗎= = 影得好辛苦 新年快樂!

五星白金會員 #20
= = 好難就位
各位新年快樂!
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數