Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
話說收工冇野做,去m記食個餐啦
見到周圍都有人係度連機,咁我就拎出我的肥p
1個人座係度自己玩:smile_13.gif:
1共打左3個任,四面楚歌打左2次,月下雙狼1次
第1場打四面楚歌貓左2次,而且打左都ok耐先過到:ro08:
本來想收機架啦....點知就出左好多野出黎,搞到我又洗多左場
首先係......碧玉,仲要係2粒1齊黎:dump:

仲有角髓:smilie_:)2:

接住落黎係廷髓:smilie_:D4:

好的~~我心動了:loveliness:
拎齊野再打多次,0貓,剩20:48

結果係......咩都冇出:ro08:

最後就求其再打左一場啦
今次剩34:26

其實收獲個度已經出左粒逆鱗都算係咁
點知隻和平貓同我汁多1粒,真開心~~~反而上面隻小偷貓咩都冇

個半鐘出左2碧玉,1角髓,1廷髓,2逆鱗.....今係打mhp3以來最好彩的一天:ro07:
但係都有代價的,就係d薯條林晒,好難食:face_l_17:

版主 #2
原帖由 小川一真 於 11-2-4 01:03 AM 發表
第1場打四面楚歌貓左2次,而且打左都ok耐先過到:ro08:
...

好多叉包:face_l_07:
六星鑽石會員 #3
原帖由 ericlf2007 於 11-2-4 01:10 AM 發表

好多叉包:face_l_07:

thx你講我知,今次應該睇到face_l_18:
版主 #4
...

好彩到你....

薯條可以邊打邊食嫁:cheers:
二轉會員 #5
以上素材我不知打了很耐,,, 太令人發怒了....

@v@ 2轉了
二轉會員 #6
...

個半鐘出左2碧玉,1角髓,1廷髓真係好好彩
但係逆鱗我就5覺...
因為上位ok多逆鱗出-.-
五星白金會員 #7
碧玉呀 我要合伏雷刀:smilie_/(:
三星高級會員 #8
97粒碧玉+84條角廷:smilie_8):
而家對你黎講出依D仲係幸運= ="?
三星高級會員 #9
97粒碧玉..要洗幾耐先洗到..囧
一星新手會員 #10
原帖由 hangchak 於 11-2-4 12:53 PM 發表
97粒碧玉+84條角廷:smilie_8):
而家對你黎講出依D仲係幸運= ="?

點洗97粒=]
打1粒都想死=]
打廿幾隻都唔出.
打到手都軟.
二轉會員 #11
其實我想知你玩左幾耐...
三星高級會員 #12
唔好意思...想問下點樣可以影相影成咁架??
thx....c兄

一星新手會員 #13
...

@@咁好彩....
話時話玩p 果陣冇得食野=.=
拎完又要 抹手:smilie_/(:
二轉會員 #14
多數我去m記買野飲就打-.- 不過e家都好小出去打 ...

電腦上網連好了
二轉會員 #15
:redface: 我想問呢~
個四面楚歌個任點有架... 我都想自己玩下
三星高級會員 #16
怎麼拍照的?
二轉會員 #17
集會全大連 clear

上下位都要
五星白金會員 #18
果97粒真係洗岀黎?-0-
二轉會員 #19
角龍延髓打 暴君の時代 係確定報酬黎喎 好難打咩?
三星高級會員 #20
原帖由 畸K 於 11-2-6 09:49 PM 發表
角龍延髓打 暴君の時代 係確定報酬黎喎 好難打咩?

延髓出一條唔難,但係你出90條比我睇:smilie_:)3:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數