Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
五星白金會員 #21
打上位集會真係好似打緊以前d G位野咁
由上位開始d怪隻隻都血牛黎
飛龍種果d起碼 6XXX血起跳...
四星黃金會員 #22
有耐性就得
二轉會員 #23
我玩爆機檔
3mins就ko左:ro07:
二轉會員 #24
玩爆機檔不如唔好玩...
我岩岩先打完月下雷鳴....升村長5星
而家諗緊方法殺冰牙龍....:~: :~:
三星高級會員 #25
我通常習慣左打龍之前去YOUTUBE度睇下D人殺龍既片先..
咁做有3個目的..
1.可以睇清楚隻怪既動作..
2.睇下人地點樣迴避隻怪既動作..
3.睇完之後判斷用咩武器先可以安全咁擊殺
二轉會員 #26
最緊要D3D劍勁:ro08:
八星無敵會員 #27
我打隻雷狼龍都要25分鐘...
打尾X龍要30分鐘...

真係打好耐呀...我見D人可以5分鐘打一隻...
二轉會員 #28
其實村長既任係咪易過集會所既任架...
點解打同一隻龍,係村長果到打十幾分鐘ko
集會所要double時間....=.=??
五星白金會員 #29
我用緊土沙龍裝 超樣衰 成隻高達甘:smilie_:D5:
四星黃金會員 #30
原帖由 S!u豐 於 11-2-12 09:25 PM 發表
打上位集會真係好似打緊以前d G位野咁
由上位開始d怪隻隻都血牛黎
飛龍種果d起碼 6XXX血起跳...

g位唔係至少9千咩
mhp3已經易玩左好多
3都話難,出加強版你米死硬:smile_13.gif:
二星初級會員 #31
慢慢練喇
我開頭打雷狼龍都比佢力盡
而加唔洗食藥都打殘佢

題外話~今集d火龍...........睇仲多過打
三星高級會員 #32
原帖由 memk 於 2011/2/13 07:28 PM 發表
其實村長既任係咪易過集會所既任架...
點解打同一隻龍,係村長果到打十幾分鐘ko
集會所要double時間....=.=??

村長怪既血好似係小d~
到左上位集會所..d會差唔多一個double或者更多~
so,多一倍時間,對新手黎講正常,但對d神人大大黎講=無咩分別,都係咁sm姐~
三星高級會員 #33
原帖由 〝阿倫#;】 於 2011/2/13 08:25 PM 發表
慢慢練喇
我開頭打雷狼龍都比佢力盡
而加唔洗食藥都打殘佢

題外話~今集d火龍...........睇仲多過打

- -雷狼~我村長要用成10支大回加埋佢比個3支細回~so bad~
but 今次d火龍..真係好多空間比你sm佢..好多時都企定定咁,大贈送-0-"??
二轉會員 #34
原帖由 qcuqcuqcu 於 11-2-13 03:12 AM 發表
我玩爆機檔
3mins就ko左:ro07:

咁你真係5好玩好過啦
我fd玩金手指玩到冇引都del金手指重玩算
二轉會員 #35
1向村長易D
因為FOR你1個人玩
六星鑽石會員 #36
依家3已經冇2G咁難玩啦- -
系得幾隻怪難打姐...
六星鑽石會員 #37
原帖由 nate0401 於 11-2-11 10:05 PM 發表
老實一句 ..
我覺得豬車請貓車 總比用老金好 ...
你一覺得難就用老金 咁你係好難有進步 ...

我仲記得我第一次玩既係 2g
一開始打咩都覺得無咩難度
打到轟龍 打到我掟機 ... 每日三至五次 打左兩星期先過到個任 ...

我新仔玩2g 都比野豬貓車過架face_l_18: 唔洗太介意... 不過而家我進步好多了face_l_18:  以前2g一至2年先爆機(由0開始) 而家隻mhp3 幾日就爆face_l_18:  其實今集己比上集易玩好多好多 都係果句 你自己唔操多d 點會有進步
六星鑽石會員 #38
其實 比教難打既真係得嵐龍 恐暴龍 煌黑龍  有少少難打的都頂多得鋼槌龍 角龍 等等...
二星初級會員 #39
原帖由 結城野樹 於 11-2-13 09:10 PM 發表

- -雷狼~我村長要用成10支大回加埋佢比個3支細回~so bad~
but 今次d火龍..真係好多空間比你sm佢..好多時都企定定咁,大贈送-0-"??

你d火龍咁聽話=.=
我打親都係咁飛
落完黎又飛
二轉會員 #40
高達先型但係土沙唔型:em012:
回到最頂傳統版

選擇頁數