《艾爾之光》心得攻略區

主題列表 登入
四星黃金會員 #21
原帖由 Vita維他 於 11-2-15 10:55 AM 發表
hi
個pvp活動係咩結果

有個d級虛無贏左我100萬(怨念
四星黃金會員 #22
原帖由 hj1op2 於 11-2-14 09:32 PM 發表

自由玩住先啦一係:smilie_:10:

都得,不過呢排我封緊刀...準備換武器...加我好友,到時搵你切磋切磋
二轉會員 #23

所有人對住魔師都出唔到手
六星鑽石會員 #24
有時間既話 可否同我打下=.=
我之前入唔到魔人 sosad=\.=
一星新手會員 #25
其實我覺得捉人黎連技係最難ge:cheers:
次次都比人捉住,自己又捉唔到人(哭.....
可唔可以教下點捉人:smilie_:)3: (可以ge話教埋復仇連技:smilie_:D3: )
三星高級會員 #26
點解唔放其他片睇下???好小啵!艾同艾PVP睇到悶啦((我哼
一朝得志~語無論次,你教果DPVP心得好悶囉((我車
好多人都覺得艾光係一個副本game,
成日都自閉單刷副本,
刷到50lv齊哂裝都未入過pvp一次.
果d人一定係有童年陰影,一係就心理變態.
(呢句好串好博打囉,艾光不知有幾鬼多人唔玩PVP,我D分身夠唔玩PVP,甘我系咪你所講GE一定係有童年陰影,一係就心理變態?
((我呸:face_l_07:
勿插唔該~我講我心想的姐

一星新手會員 #27
你咁講都有-.-"
詩人個帖對我好有用,我都唔想els只係玩副本
我依家雖然得42LV(哭.....
但係都想去pvp到玩下('w')
我係唔識玩pvp的人,所以le一種教學對我影響極大:victory:
二轉會員 #28
原帖由 ﹏夕瑤﹏ 於 11-2-15 05:19 PM 發表
點解唔放其他片睇下???好小啵!艾同艾PVP睇到悶啦((我哼
成日都自閉單刷副本,
刷到50lv齊哂裝都未入過pvp一次. ...

你想我點:face_l_04:
"負禍"你嗎
四星黃金會員 #29
原帖由 kaicat00 於 11-2-15 05:18 PM 發表
其實我覺得捉人黎連技係最難ge:cheers:
次次都比人捉住,自己又捉唔到人(哭.....
可唔可以教下點捉人:smilie_:)3: (可以ge話教埋復仇連技:smilie_:D3: )

其實捉人係講求步法同埋反應既結合,
其實講好難教......好多時都係自己慢慢摸索出黎
至於領騎以外連技.......哈哈你唔好問我~
四星黃金會員 #30
原帖由 ﹏夕瑤﹏ 於 11-2-15 05:19 PM 發表
成日都自閉單刷副本,
刷到50lv齊哂裝都未入過pvp一次. ...

唔洗心急,好片陸續有黎~
........真係覺得悶既話我唯有講聲對唔住,
要係一張帖內教到人+有笑點其實好難,
你識既話教教我
THX

其實你唔鍾意既話可以唔睇......冇人逼你......

二轉會員 #31
你D笑點真係仲難搵過G點
四星黃金會員 #32
原帖由 獄犬丿 於 11-2-15 05:12 PM 發表
有時間既話 可否同我打下=.=
我之前入唔到魔人 sosad=\.=

加我好友丫遲下搵你
二星初級會員 #33
多謝分享~:victory:
五星白金會員 #34
在努力練創造pvp
可惜創造的pvp片/教學少之有少……

艾的就很多啦=D
五星白金會員 #35
原帖由 流浪的詩人 於 11-2-15 05:36 PM 發表

加我好友丫遲下搵你

柒頭詩人 我e+已經升左c了 唔係d呀= ="
五星白金會員 #36
原帖由 lst1888 於 11-2-15 06:17 PM 發表
在努力練創造pvp
可惜創造的pvp片/教學少之有少……

艾的就很多啦=D

虛無同元素pvp片仲少= ="
四星黃金會員 #37
原帖由 charile 於 11-2-15 06:24 PM 發表

柒頭詩人 我e+已經升左c了 唔係d呀= ="

哎呀呀你隻死虛無-.-我岩岩換左新劍,得閒黎俾我試刀
二轉會員 #38
原帖由 流浪的詩人 於 11-2-15 08:24 PM 發表

哎呀呀你隻死虛無-.-我岩岩換左新劍,得閒黎俾我試刀

把劍太約5000HKD?
2000HKD=劍
3000HKD=衝+10
五星白金會員 #39
原帖由 hj1op2 於 11-2-15 08:29 PM 發表

把劍太約5000HKD?
2000HKD=劍
3000HKD=衝+10

$5xx 就搞掂左...
重平過我沖把用3lv石既武..(苦笑..)

ok,聽詩人話,要低調

四星黃金會員 #40
原帖由 新人一個 於 11-2-15 09:01 PM 發表

$5xx 就搞掂左...
重平過我沖把用3lv石既武..(苦笑..)

噓...低調
回到最頂傳統版

選擇頁數