Khan Wars

主題列表 登入
版主 #1
請在此留言 報到

每人可以每日留言一次  換取5積分 作獎勵~~

每一日cm有(日日賞)   獎勵005積分作小小鼓勵(在帖有01日的留言量)
每一星期 有(期期賞)   頒發050積分作小小獎勵(在帖有07日的留言量)                   
每一個月 有(月月賞)   頒發100積分作支持獎勵(在帖有30日的留言量)

玩法細則:
(日日賞)每日只能領一次下次領取時間為00:00AM~23:59PM                            獎勵為005分
(期期賞)有一周的cm每星期日發送(連續簽到缺一打折)                                       獎勵為050分   
(月月賞)由每月頭1號計算到月尾(連續簽到缺一打折)                                         獎勵為100分

注意事項:
1.        本活動內容有可能更改,請玩家自行留意最新消息。
2.        如有任何爭議,以2000FUN的公告為準。
3.        不可違反2000FUN遊戲討論區之版規。

二星初級會員 #2
報到報到
有咩活動= =??
版主 #3
原帖由 070213641 於 11-2-18 11:11 PM 發表
報到報到
有咩活動= =??

每日都係度留吧face_l_18:
四星黃金會員 #4
我又報到:em015:
版主 #5
東留言 西留言 東西留言留東西
ps:偷某超版的
二轉會員 #6
嘩咁好:smilie_:D4:
我又回先
版主 #7
打個招呼留留言, 探望朋友好心甜face_l_18:
二轉會員 #8
港得好正:victory:
十卜
版主 #9
簽到帖 每天回一次就夠  要到第二日00:00打後先會有分送:smilie_:10:
四星黃金會員 #10
報到x2:face_l_16:
版主 #11
大家要記得每天在此報到就行了:ro07:
二轉會員 #12
報到喔:smilie_:10: 1

版主 #13
玩埋隻game仲送得多D:smilie_O_o:
二轉會員 #14
:smilie_:10: 已對0nline game無感興趣
只投入作文:smilie_:)3:
永久活動黎?
版主 #15
呢隻GAME 都是 一堆數字既玩法吧~~不算是 傳統的ONLINE GAME既~~:D2  長期活動啦~~永久太強大了吧 A"A
五星白金會員 #16
請問呢隻係可愛風格定係古羅馬風格果隻...
版主 #17
不是可愛風格~~:D2
四星黃金會員 #18
報到第3天:face_l_12:
二轉會員 #19
我又黎報到:smilie_:10: 2

五星白金會員 #20
報到第2日,
另外想要個網址 隻game好耐以前我玩過
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數