《夢之領域》自貼交友區

主題列表 登入
三星高級會員 #21
原帖由 小追魂 於 11-3-21 02:13 PM 發表
@o@  我最近都開左個人玩~  
做個朋友XD

好呀xd

你id名係...!?

我日神個id名係 OoAim乂
二星初級會員 #22
原帖由 aim騎士仔 於 11-3-25 01:18 PM 發表

好呀xd

你id名係...!?

我日神個id名係 OoAim乂

我ID 係: Mons   :smile_30.gif:
二星初級會員 #23
讓我們一起為夢領加油吧

看著下面的日版圖

越來越想玩阿

睡不著~"~
四星黃金會員 #24
AIM大哥:smilie_:P2:
點都要支持下
久違啦....
三星高級會員 #25
原帖由 Rex.Chuen 於 11-4-29 12:14 AM 發表
AIM大哥:smilie_:P2:
點都要支持下
久違啦....

@.@... 大哥唔敢當...

你係...!? 睇你2000fun id 我認唔出丫...sorry @@....
一星新手會員 #26
我記得以前玩日神同你一個公會啊
最近玩返港版 睇2000fun 見到你個名就即刻認到XD
估唔到你仲有玩日神
我幾多年無玩 都唔記得左= =..

三星高級會員 #27
原帖由 martinyhl 於 11-5-17 11:15 PM 發表
我記得以前玩日神同你一個公會啊
最近玩返港版 睇2000fun 見到你個名就即刻認到XD
估唔到你仲有玩日神
我幾多年無玩 都唔記得左= =..

哈哈~ 多謝你即刻認到我丫=3=

係呀 我重有玩日神~ 不過e+封左頂~ 都係追高d 裝備~ 做下任咁~~~ 有時間就試升天界99... 都無咩特別野做

反而e+放多左時間落夢領丫~~~ 有無玩!?
二轉會員 #28
aim兄你d80lv戒收左幾多錢?:smilie_:D4:
三星高級會員 #29
原帖由 Suede 於 11-6-22 06:05 PM 發表
aim兄你d80lv戒收左幾多錢?:smilie_:D4:

下...d戒 全部都自己沖架wo...

大部份連戒都係自己整~ 小部份收現成火炎戒沖...

因為買一隻成品既都3百幾萬... 不用如收星戒自己做 成本無咁高...
二轉會員 #30
原帖由 aim騎士仔 於 11-6-23 01:36 AM 發表

下...d戒 全部都自己沖架wo...

大部份連戒都係自己整~ 小部份收現成火炎戒沖...

因為買一隻成品既都3百幾萬... 不用如收星戒自己做 成本無咁高...

但係用80lv衝上去好貴wo 要+10最少都要衝5次啦:face_l_16: 諗起爆果d 你加埋用幾多錢
三星高級會員 #31
原帖由 Suede 於 11-6-23 02:48 PM 發表

但係用80lv衝上去好貴wo 要+10最少都要衝5次啦:face_l_16: 諗起爆果d 你加埋用幾多錢

哈哈...你提起左我d 傷心事了/ . \

我諗我大約沖左3x隻火炎介到啦...  其中我諗大約有5~6隻未付火炎介係同玩家收~ 其他都係自己收星介做任解的... 所以我諗介既成本都5千萬左右...

之後付魔... 無記錯既話, 付1~付6 大約要500萬-.-... 之後 7 8 9加埋又400~500萬-.-... 其實條數加埋幾...

不過有時沖到d中上貨 都可以用來賣既~ 雖然加埋回唔返成本~ 但起碼可以用d錢再買介解任再努力XD...

P.S...  現在還是堅持一天做2隻的理念@@... 一起努力吧~~
二轉會員 #32
原帖由 aim騎士仔 於 11-6-23 07:42 PM 發表

哈哈...你提起左我d 傷心事了/ . \

我諗我大約沖左3x隻火炎介到啦...  其中我諗大約有5~6隻未付火炎介係同玩家收~ 其他都係自己收星介做任解的... 所以我諗介既成本都5千萬左右...

之後付魔... 無記錯既話 ...

我強一次就冇曬錢:face_l_16: 點玩
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數