Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
我係太刀友黎架..;
我想問下位裝用雷狼裝ok唔ok???(依家用緊狗龍)
跟住幾時先轉上位裝..;
仲有各位大佬有咩好既上位裝介紹(最好有埋+咩珠)
爬過文有d日文睇唔明:ro08:
真係麻煩晒各位-:redface:
二轉會員 #2
下位...白兔裝打天下
四星黃金會員 #3
0.0
因為我真係下位唔知咩裝好用
一星新手會員 #4
(呢套混裝當時本人常用)
頭:赤甲【面甲】
上身:白兔
手:飛甲虫
裙:赤甲
腳:白兔
珠:迴避性能 X 1 , 收刀 X 2
得出技能:迴避性能+2 , 收刀
100防左右
一星新手會員 #5
我自己就狗龍裝 > 毒怪龍裝 > 雷狼龍裝 (下位裝)

毒怪龍裝 > 特攻+2 氣絕無效 (加把毒刀殺得好快,D怪好易中毒)
雷狼龍裝 > 雷攻+2 力量解放+2 業物 挑撥 (加埋雷刀去打迅仔一流)
四星黃金會員 #6
原帖由 KaRL-BoYS 於 11-2-22 11:34 PM 發表
下位...白兔裝打天下

先狗龍,中白兔,後雷狼
四星黃金會員 #7
原帖由 windxz 於 11-2-26 11:18 PM 發表

先狗龍,中白兔,後雷狼

依家岩岩升到可以打上位咁應該轉咩裝???":
邊樣先..邊樣後好呀-v-
ava同志-0-'
二轉會員 #8
原帖由 ArFk★ 於 11-2-26 11:28 PM 發表

ava同志-0-'

上位狗龍裝....
上位隻狗龍 係得呢隻我可以15分鐘打到=.="
二轉會員 #9
上位我1開始用風牙龍的sosad
四星黃金會員 #10
原帖由 嵐jal 於 11-2-27 09:52 PM 發表
上位我1開始用風牙龍的sosad

堅野-,-'
二轉會員 #11
有fd幫下+自己打下is ok-.-
四星黃金會員 #12
原帖由 ArFk★ 於 11-2-26 11:28 PM 發表

ava同志-0-'

你ava game名係咩:smilie_??:
======================
我上位第一套裝係南瓜裝,套野可以話係for太刀
缺點係耐火太低,打火龍會好痛苦,中火球真係好鬼痛,用南瓜裝當係雄火龍的試煉XD
我自己係先南瓜,中雷狼,銀火,恐暴龍,現家用嵐龍裝,刷緊煌黑做裝(現家先打左5只:ro03: )
四星黃金會員 #13
原帖由 windxz 於 11-2-28 08:21 PM 發表

你ava game名係咩:smilie_??:
======================
我上位第一套裝係南瓜裝,套野可以話係for太刀
缺點係耐火太低,打火龍會好痛苦,中火球真係好鬼痛,用南瓜裝當係雄火龍的試煉XD
我自己係先南瓜,中雷狼,銀火 ...

AVA入面叫IMiex0  你入到黎knight團未?
=========================(跟番你先xd)
南瓜-0-'諗緊用唔用狗龍s好啊我(依家用緊下位雷狼龍+雷狼太刀/雙刀).
依家做到上位6星升7星果個緊急任打迅龍(用太刀打好辛苦..成日走到去..佢又彈走lol)
轉左用雙刀..;都算好左dd=.=但都打左勁耐都未死反而佢越後越勁咁-,-狂屈我機T_T',,
四星黃金會員 #14
南瓜d料咁難整-3-
三星高級會員 #15
上位裝,開始我係玩獵人裝先,之後整有集中既裝都唔錯
五星白金會員 #16
我FD話中期用冰牙龍S:em012:
回到最頂傳統版

選擇頁數