《魔法物語》社團區

主題列表 登入
副版主 #1
:victory:
不可以是分身,不可以是玩野,係甘問人拎野唔收,成日問無謂的野唔收
總知只係希望各位團友可以多野講有問題發問, 會長會好樂意解答0.0
社長:咪郁一警察
幹部: 大師兄
          至型子
          敏魅
          六月
          藍幻烽
          低音長號
          z神戰z
仲有3個的但這幾個係長online的-3-face_l_18:

另外 4月中會有特別活動._.希望多d人黎玩
:smilie_/):
       活動一 你我互相認識
         活動二 o/x 對錯你識唔識?
詳情請到4月中再另行通告

三星高級會員 #2
支持 :ro02: :ro02: :ro02: :ro02:
五星白金會員 #3
布豬仔黎啦A___A
副版主 #4
現在先講小小a_a
活動一 你我互相認識

活動期間 毫女會說出以下字句
1.請盡快在希望之光這圖中找出毫女之分身

2. 現在毫女的分身- xxxxxxx 在希望之光了,
之後請大家準快找他/她
之後用社團朋說出字句

找到了我的名字是xxxxxx<--你的名字 你的名字是xxxxxxx<--分身的名字

得獎要求:1. 請清楚打出以上字句 如果不清楚就沒有獎品呵
         2. 每一轉都會有5分鐘給大家找 夠鐘的話就會到第二個分身頂上了
         3. 找到而且說出正確字句最快的五位就可以得獎

獎品: 每人可以獲得1萬元正 任何玩家都可以重複獲獎
當然獎品方面會再改._.

七星元老會員 #5
原帖由 seanka 於 11-3-17 06:52 PM 發表
現在先講小小a_a
活動一 你我互相認識

活動期間 毫女會說出以下字句 請盡快在希望之光這圖中找出毫女之分身

現在毫女的分身- xxxxxxx 在希望之光了, 請大家準快找他/她 之後說出字句

找到了我的名字是xxxx ...

睇唔明:mad: :mad:
以前 搵到就得
副版主 #6
:victory: 慢慢睇下把._. 4月9號個個星期先開始活動
論壇乞丐 #7
十卜~!!!!!!!
副版主 #8
第二個活動

活動期間 毫女會發問問題 你要決定是o/x 如果o 請去o 正確的位置=xxxx的位置   x 錯誤的位置=xxx的位置
犯圍=如圖下

會有10秒給大家考慮 10題問哂就會完結
對了就可以留低 錯了就會淘汰
以下玩家淘汰了: xxxxxx,xxxxxxx,xxxxxxxxx,xxxxxxxx
輸了的玩家可以得到安慰獎 5000金幣

最後留低的人就可以平均分50m 金幣!!!! 如果留低有20個=50m/20個=25000-->每人25000._.

七星元老會員 #9
原帖由 seanka 於 11-3-18 12:54 AM 發表
第二個活動

活動期間 毫女會發問問題 你要決定是o/x 如果o 請去o 正確的位置=xxxx的位置   x 錯誤的位置=xxx的位置
犯圍=如圖下

對了就可以 ...

呢個我記得..係海灘玩~
一星新手會員 #10
:smilie_:P2: @@
副版主 #11
活動期間 毫女會發問問題
你要決定是o/x  o (正確)=左邊 x(錯誤)=右邊
如果10秒後還在中間/左右周圍行=淘汰
對了可以留低 錯了就會淘汰
輸了的玩家可以得到安慰獎 1m金幣
最後留低的人就可以平均分50m 金幣!!!!
一星新手會員 #12
50m....好多=.=
回到最頂傳統版

選擇頁數