《伊希歐之夢》軍團區

主題列表 登入
三星高級會員 #1

【月の祭】‵✖Dream Paradise☆╮[夢團]

團位已達到上限,所以暫時不招新生,不過有特別需要,可以找團長/副團長

♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠以下是介紹本團的成員♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠♠

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥本團的少量相片♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★最後副送一張團照★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦以後作為過往記錄版/活動版面/其他資料等♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

[29/5/2011][12:35P.M][完成]
                 添加內容.更改錯誤

[25/5/2011][20:30P.M][完成]
                  團post之改版  以及更新內容

三星高級會員 #2
自己post拎返頭香先…
一星新手會員 #3
來支持一下團POSTA.A
四星黃金會員 #4
亂入:ro05:
三星高級會員 #5
:smilie_:D5: 被你亂入:smilie_:10:
二星初級會員 #6
支持..我推我推..搵日影團照吧^^
音你整得好令~xddface_l_18:
四星黃金會員 #7
亂入:loveliness:  +推薦:ro07:
二星初級會員 #8
hey man XD大家好
一星新手會員 #9
:smilie_/): 加撐自己團!:D:love2:
三星高級會員 #10
我的朋友and團友們快來回帖吧…囧:cry:
一星新手會員 #11
咁小人嫁=,="
推推推!!face_l_18:
四星黃金會員 #12
第4&5點是同一項團規吧@@"

第6點很好...我自己團的都有很多長期不上線的...團長又不踢人...想找fd入團都唔得(我指我團)

第9點..所指的間諜是什麼?eco公會之間的間諜...我想不出有什麼用@@"  會有什麼機密嗎!?

最後一點...有關pvp場....貴團是不是要加一句:smile_38.gif: ..."在pvp場內有什麼衝突請在離開pvp場前解決好,勿把紛爭帶離pvp場:band: "
==============================
另外想問...:ro06: 幾時另外招生呀xp
:ro05: 團照快補上來...
另團友的個人照我都想看:ro01:

四星黃金會員 #13
原帖由 小雨﹑ 於 11-3-22 11:39 PM 發表
咁小人嫁=,="
推推推!!face_l_18:

咁等我呢個路人甲幫你一把吧!  推~
一星新手會員 #14
原帖由 CID冰水 於 11-3-23 12:01 PM 發表
第4&5點是同一項團規吧@@"

第6點很好...我自己團的都有很多長期不上線的...團長又不踢人...想找fd入團都唔得(我指我團)

第9點..所指的間諜是什麼?eco公會之間的間諜...我想不出有什麼用@@"  會有什麼機密嗎!?
...

咁代表團長重視第4&5點 xd"點解想睇團照a_a"同個人照a_a
一星新手會員 #15

路人甲:D
祝貴團越黎越多人v__v
一星新手會員 #16
Pass bY~~~~~~猜猜我是誰?!`(A____Ay)
sup下自己個團p0st先AQA

PS:四腳爬爬個ICON好核凸..
一星新手會員 #17
原帖由 °牙翼× 於 11-3-23 10:38 PM 發表
Pass bY~~~~~~猜猜我是誰?!`(A____Ay)
sup下自己個團p0st先AQA

PS:四腳爬爬個ICON好核凸..

一定係臭屈啦a_a (ps.傻仔羽翼姐
四星黃金會員 #18
原帖由 小雨﹑ 於 23-3-2011 21:45 發表

咁代表團長重視第4&5點 xd"點解想睇團照a_a"同個人照a_a

因為通常d人整團照&個人照都會整到好令@@+

:smilie_:D5: :smilie_/): :smilie_8): 要睇要睇...
四星黃金會員 #19
原帖由 摩羯座的貓 於 11-3-19 03:43 PM 發表
亂入:ro05:

+1:smilie_:D4:
一星新手會員 #20
讚好;D!!! :love2:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數