《艾爾之光》心得攻略區

主題列表 登入
二轉會員 #21
我想睇詩人單挑弓手魔師片
話晒係我pvp弱點
四星黃金會員 #22
support=)
四星黃金會員 #23
原帖由 藍楓 於 11-4-2 11:28 PM 發表
其實如果對面有人儲魔,點解唔分派人手去擾亂佢
我覺得冇人煩住隻魔,後面企係度放導彈已經係好麻煩
尤其隻魔係高攻魔

同埋其實救人,唔一定埋身救lor...
埋去un 幾un,有反應既連緊果個大多數出技/自走

救 ...

嗯我認同,見到對方儲魔一定要搵人進攻.
但救人方面...近戰好難唔埋身,
不過近戰救人通常會用突進技(領騎霸體→→zzz,狂鋒小一閃/狼牙,末日x crash)
講真,人堆既話好難避呢d技,但一切都係要睇局勢同埋對手反應速度
四星黃金會員 #24
原帖由 Vita維他 於 11-4-3 12:27 AM 發表
我想睇詩人單挑弓手魔師片
話晒係我pvp弱點

好,我應承你,下次就寫近戰打弓魔教學
二星初級會員 #25
原帖由 流浪的詩人 於 11-4-3 08:47 AM 發表

你出左我地D弓魔實仆街架喎:smilie_:10:
四星黃金會員 #26
原帖由 道津 於 11-4-3 09:20 AM 發表

你出左我地D弓魔實仆街架喎:smilie_:10:

:o 我都係盡量試下,前幾日同tiya玩仲係靠運氣贏
五星白金會員 #27
原帖由 流浪的詩人 於 11-4-3 09:30 AM 發表

:o 我都係盡量試下,前幾日同tiya玩仲係靠運氣贏

/.\ 太耐冇打pvp 開始唔識玩 幾場都輸少少/.\   (你bar體 好準=口=

我覺得你打其他魔 唔會有咩問題了

三星高級會員 #28
欣賞你的PVP攻略~但瞄視你的臭屁開場白:donno: 屁啦!
五星白金會員 #29
原帖由 ﹏夕瑤﹏ 於 11-4-3 11:10 AM 發表
欣賞你的PVP攻略~但瞄視你的臭屁開場白:donno: 屁啦!

:o 臭屁   呠~
四星黃金會員 #30
原帖由 holun246 於 11-4-3 10:28 AM 發表

/.\ 太耐冇打pvp 開始唔識玩 幾場都輸少少/.\   (你bar體 好準=口=

我覺得你打其他魔 唔會有咩問題了

最後一場我用音波孤注一擲,果下真係贏得險
一星新手會員 #31
上鏡鳥:o):loveliness:
四星黃金會員 #32
原帖由 飛馬xb 於 11-4-3 01:07 PM 發表
上鏡鳥:o):loveliness:

a _ a你句粗口都上鏡鳥
八星無敵會員 #33
尋日玩所謂團P
Lag左睇唔到隊友
變左對面4p1
仲要中bug扣人唔過100
有方法解決?:em012:
五星白金會員 #34
原帖由 流浪的詩人 於 11-4-3 12:34 PM 發表

最後一場我用音波孤注一擲,果下真係贏得險

向身邊發出衝擊波...

波及範圍之大可擊中四個人...

至岩做陷阱之用...
四星黃金會員 #35
原帖由 傲笑紅塵 於 11-4-3 02:35 PM 發表

向身邊發出衝擊波...

波及範圍之大可擊中四個人...

至岩做陷阱之用...

而且仲有一種用法係沖過去對手果邊放技,可以卡住對手半秒,對手近+手快既話可以當覺醒咁捉人
四星黃金會員 #36
原帖由 知名不具 於 11-4-3 02:27 PM 發表
尋日玩所謂團P
Lag左睇唔到隊友
變左對面4p1
仲要中bug扣人唔過100
有方法解決?:em012:

按esc+enter
二轉會員 #37
原帖由 流浪的詩人 於 11-4-3 08:47 AM 發表

我等你:) 
三星高級會員 #38
寫埋澄仔pvp教學 :smilie_:10:
三星高級會員 #39
no c人狂鋒既話 用小一閃入人堆多數80%失敗
小一閃使用途中俾人打會直接cut左:face_l_12:

btw 支持:cheers:
四星黃金會員 #40
原帖由 笑死人咩 於 11-4-4 03:21 PM 發表
no c人狂鋒既話 用小一閃入人堆多數80%失敗
小一閃使用途中俾人打會直接cut左:face_l_12:

btw 支持:cheers:

係咩?唔怪得冇咩見人用小一閃飛身救人,雷文身體真差.....
a _ athx for ur support
回到最頂傳統版

選擇頁數