頭文字D6 AA

主題列表 登入
五星白金會員 #41
有時入得錢快會1$=2$:cheers:
一星新手會員 #42
柴灣d機鋪太細啦   好少有新野    出反北角啦   最近
二星初級會員 #43
沙田
$5:thup: :thup: :thup: :thup: :thup: :thup:
四星黃金會員 #44
銅鑼灣
31. SANDS GAME ($6/GAME $36/CARD 2SETS)
銅鑼灣廣場二期地庫
BF,CAUSEWAY BAY PLAZA2,463-483 LOCKHART RD, HONG KONG

尋日返去玩...點知裝修.....唔知會唔會成為大家的回憶呢
四星黃金會員 #45
港島區已經4元了......
二星初級會員 #46
14. Fun Zone (APM)轉左$5

20. 好旺角遊戲機中心 GAMEZONE
$5/$30 CARD/2 SETS
2部機都冇墨
三星高級會員 #47
觀塘廣場Gamezone$5:victory:
五星白金會員 #48
黃埔gamestaion機無事、我地頭蟲黎
六星鑽石會員 #49
APM右機暫冇新卡開
二星初級會員 #50
紅勘美國寶 已轉$4
一星新手會員 #51
前幾日上長沙灣活力城見到依家4蚊開,28蚊出card啦~
三星高級會員 #52
快D由HKD$5減到HKD$4就好啦,係呀元朗千色GameStation頭文字D6AA右手邊個方向盤有問題,係度話返比大家知呀~~!
四星黃金會員 #53
14. Fun Zone (APM) 九龍觀塘觀塘道418號創紀之城五期商場11樓L11舖
L11-1,Millennium City 5KwanTongRd,KWUN TONG, KOWLOON

$5/$30card/2set
六星鑽石會員 #54
kk2878962 發表於 11-8-25 10:09 AM
14. Fun Zone (APM) 九龍觀塘觀塘道418號創紀之城五期商場11樓L11舖
L11-1,Millennium City 5KwanTongRd,K ...

小弟之前講左了
BTW  C兄係APM玩開?咩卡名?
小弟卡名:Kelvin
四星黃金會員 #55
少係apm玩 多數係鑽石山同九龍灣
三星高級會員 #56
北角GW 最右機無卡開
油麻金龍 最右機 油門 少少卡 但照踩到.
六星鑽石會員 #57
kk2878962 發表於 11-8-25 01:32 PM
少係apm玩 多數係鑽石山同九龍灣

我早排都係鑽石山打多
唔知你有見過你
四星黃金會員 #58
twswts 發表於 11-8-25 11:00 PM
我早排都係鑽石山打多
唔知你有見過你

卡名:DAVID
車種:AE86T
真係新手 見放暑假先玩
六星鑽石會員 #59
kk2878962 發表於 11-8-26 12:59 AM
卡名:DAVID
車種:AE86T
真係新手 見放暑假先玩

呆左陣....
我識個叫DAVID@
又係鑽石山同APM都有打- -
四星黃金會員 #60
twswts 發表於 11-8-26 01:43 AM
呆左陣....
我識個叫DAVID@
又係鑽石山同APM都有打- -

= =