頭文字D6 AA

主題列表 登入
四星黃金會員 #201
你吹雞..攪車隊.....點都要請一餐啦...下話..!?
四星黃金會員 #202
唔好咁講野wo:cry: 你明知我窮:cry:
三星高級會員 #203
原帖由 口者口者 於 11-6-11 01:48 AM 發表

你就好啦=[你準備入得 我有排>_

還未可以AR... :band:
尋日FULL完架車, 跑左4次TA
差一秒先可以到TARGET,
依家O個紀錄係2'40"434...
要等下次走屋再跑過 :fire:
五星白金會員 #204
同你地獄武特訓一定得:band:
三星高級會員 #205
原帖由 JasonXYu 於 11-6-12 10:46 AM 發表
同你地獄武特訓一定得:band:

尋日同左我地獄武特訓一日
可惜TUNE緊車都已經覺得累 :dump:
二轉會員 #206
原帖由 水島恭介 於 11-6-12 10:15 AM 發表

還未可以AR... :band:
尋日FULL完架車, 跑左4次TA
差一秒先可以到TARGET,
依家O個紀錄係2'40"434...
要等下次走屋再跑過 :fire:

WA  你愈黎愈勁啦/.\
四星黃金會員 #207
個個都愈黎愈勁/.\我呢d廢物可以番屋企/.\
六星鑽石會員 #208
你地邊個有開到
車隊卡呀
我要用GC8你地唔好用呀
:smilie_8): :smilie_8): :smilie_8):
四星黃金會員 #209
我遲D先開啊TOM叔:ro07: 諗住開架MRS
唔好開錯名啊TOM叔:smile_30.gif:
你應該係開做RT@TOM:smile_30.gif:

六星鑽石會員 #210
原帖由 heijaii 於 11-6-12 08:09 PM 發表
我遲D先開啊TOM叔:ro07: 諗住開架MRS
唔好開錯名啊TOM叔:smile_30.gif:
你應該係開做RT@TOM:smile_30.gif:

唔係吖嗎:band:
我已開了你早講嗎
好在無錯J:smile_30.gif:
四星黃金會員 #211
嚇死我:face_l_17: 以為你開左ROUTE@@
淨係個RT@要跟姐..之後個3隻字你鍾意點就點啦:smile_30.gif:
遲D又要洗一大筆$$改車:face_l_15:
三星高級會員 #212
我仲未諗到車隊卡用咩車
四星黃金會員 #213
入隊除左#2個ta要求之外, 仲有d咩條款...??
唔一定要開新卡下話....??

六星鑽石會員 #214
原帖由 yuko! 於 11-6-12 08:57 PM 發表
入隊除左#2個ta要求之外, 仲有d咩條款...??

仲要同MBB VS
勝咗MBB先得face_l_18:
又唔一定要開車隊卡
有就好啲囉

四星黃金會員 #215
緊係唔會迫人開= =因為太貴啦...
係得個度係入隊條件黎:em015:
YUKO兄有興趣A_A?
四星黃金會員 #216
好似係同你挑機贏左你先得WO TOM叔:em015:
六星鑽石會員 #217
原帖由 heijaii 於 11-6-12 09:04 PM 發表
好似係同你挑機贏左你先得WO TOM叔:em015:

唔係我呀
係MBB呀face_l_18:
四星黃金會員 #218
好!..我又要入隊..~
四星黃金會員 #219
係你就你啦TOM叔:smile_30.gif: 你冇得走:em015:
OK YUKO兄..叫人加你個名上去A_A
四星黃金會員 #220
209 YUKO! 2'20"556 FD3S MT DAY Hong Kong 2011/06/12 16:13
回到最頂傳統版

選擇頁數