頭文字D6 AA

主題列表 登入
四星黃金會員 #121
認真= =你唔講我都醒唔起有呢個問題..thx..
八星無敵會員 #122
原帖由 heijaii 於 11-6-10 12:14 AM 發表
其實唔一定86先做到,好多車其實都跑到只係覺得係未有人用個架車去跑
所以某d車而家個車種時間仲係好慢..
而家e10伊下個車種記錄都唔知44定43,可能相應該其他冷門車種個要求會鬆少少好d..

係應該話 有d車 根本普通人玩唔掂:donno:
NSX就係好例子

你要打10(例如) 我同其他人點打 頂多15~20
點同你地d神手比:donno:
四星黃金會員 #123
車種個方面我諗都係就番個車種時間就番..
講真..咩神唔神手,咪又係入錢入番黎
天才唔係大哂..雖然真係會有..但都要努力先打得到番黎..
五星白金會員 #124
依家我都覺NSX要用更多時間去快:smilie_O_o:
八星無敵會員 #125
原帖由 heijaii 於 11-6-10 12:18 AM 發表

試下要求降低2-3秒 應該收到唔少人:cheers:
版主 #126
原帖由 heijaii 於 11-6-10 12:09 AM 發表
回口者,你一係借人架86黎操下@@琴日set個陣真係冇諗過車種問題呢樣野= =

邊個有86可以借我玩=[ 唔通要我自己開一部嗎>_<
你唔整車種 每部車都有唔同既效果@@ 咁好難定快定慢呢
四星黃金會員 #127
但太多人都係一個問題= =...

如果真係要整哂d車種時間= =我地會好辛苦..只有你放過車種時間上黎再睇番個車種時間,
先再決定...而家唯有係咁..
五星白金會員 #128
其實一係除左某幾架主場車or萬能車外...ta時間慢1-2秒都ok可能會好dd=]
版主 #129
原帖由 heijaii 於 11-6-10 12:18 AM 發表

但唔好跟住車種入面黎決定 神人先做到呢個時間=[
五星白金會員 #130
我諗最好一係....大家放張ta相上黎...(要寫咩車種)
比hei仔睇睇....再決定咁樣都ok呀=]
四星黃金會員 #131
例如,你用e10跑到伊下50,你用番86打番幾次,實入到4x..
車種時間黎講都可以算係一種訓練既..又唔好咁灰a_a
版主 #132
原帖由 heijaii 於 11-6-10 12:25 AM 發表
例如,你用e10跑到伊下50,你用番86打番幾次,實入到4x..
車種時間黎講都可以算係一種訓練既..又唔好咁灰a_a

如果我用E10跑到=.=50出黎 唔洗用86打啦 你應該收貨啦掛@O@
迫住自己用86打 我覺得遲早打壞手-.-
四星黃金會員 #133
其實都算係架= =個個都用86= =....
版主 #134
原帖由 heijaii 於 11-6-10 12:50 AM 發表
其實都算係架= =個個都用86= =....

開放全車種啦不如+_+ 宜家開86 有排TUNE
四星黃金會員 #135
你要我每一個車種set個時間..我會做到死:face_l_15:
五星白金會員 #136
hei係鐵人冇事既:em012:
四星黃金會員 #137
咁呢d好野..緊係留番俾你益你架啦:smile_30.gif:
五星白金會員 #138
你做事我放心:smilie_:D3:
我專心破秋下同伊下先:smile_30.gif:
版主 #139
原帖由 heijaii 於 11-6-10 01:01 AM 發表
你要我每一個車種set個時間..我會做到死:face_l_15:

怕什麼 開車隊慢慢先搞都未遲啦 你係車隊一份子@@
版主 #140
咁我客觀講句..SET晒全車種TA要求又真係=.=,,,(晴路有廿條..車有廿幾三十架)
不如叫想入隊戈個上IR睇作參力...
做到比戈車種時間頭位慢2~3秒(慢幾多當然有你地話事,我作比如)
咁LOR
回到最頂傳統版

選擇頁數