頭文字D6 AA

主題列表 登入
五星白金會員 #161
最尾唔係大直路咩:smilie_/):
三星高級會員 #162
點解叫路線隊既-3-;
三星高級會員 #163
原帖由 JasonXYu 於 11-6-10 11:36 PM 發表
最尾唔係大直路咩:smilie_/):

我係衰直路前3個灣= =" 本身快秒幾
點知踩Break果下踩小左 搞到撞-3-
咁就冇左秒幾 得返0點幾= ="
五星白金會員 #164
有冇入我地M群??
hero5868@msnzone.cn
版主 #165
原帖由 Amuse 於 11-6-10 02:16 PM 發表
我覺得椿同秋名都幾好練...我岩岩學玩都係玩呢2條先XD
D時間玩到中規中舉先玩其他XD

我暫時覺得秋下同椿係好玩D=.=其他路我仲未摸熟 E10 唔敢去太盡
三星高級會員 #166
明天TUNE完NA6CE再試下跑多次碓左
希望明天可以做到入隊TARGET :loveliness:
版主 #167
原帖由 水島恭介 於 11-6-11 01:38 AM 發表
明天TUNE完NA6CE再試下跑多次碓左
希望明天可以做到入隊TARGET :loveliness:

你就好啦=[你準備入得 我有排>_<
六星鑽石會員 #168
原帖由 JasonXYu 於 11-6-10 08:29 PM 發表
我就望住你個伊逆:smilie_/):

哈哈Jason你嘅全部雨路小心一點呀
很快便會................哈face_l_18:
五星白金會員 #169
原帖由 狂野殺神 於 11-6-11 01:32 PM 發表

哈哈Jason你嘅全部雨路小心一點呀
很快便會................哈face_l_18:

哈哈....tom叔...準備做晒jason既雨路@_@?
三星高級會員 #170
[路過]Meng大都係隊員??
一星新手會員 #171
原帖由 JasonXYu 於 11-6-10 11:00 PM 發表
幾時制霸秋名:smilie_:D3:

...你咁快..點追呀xdddd
ckt....赤上我唔係好識打架咋!!!靠你喇^^......
我要追長尾上!!!!...86差step5 7個格=3=....
三星高級會員 #172
原帖由 mbbex_FC 於 11-6-11 02:41 PM 發表

ckt....赤上我唔係好識打架咋!!!靠你喇^^......
我要追長尾上!!!!...86差step5 7個格=3=....

-3- 你唔識打都打到22 -_-; 我打咁耐都係20咋
三星高級會員 #173
原帖由 mbbex_FC 於 11-6-11 02:41 PM 發表

我Step5差1格/_\
八星無敵會員 #174
wow神隊丫@o@
見到要學下野先@@
六星鑽石會員 #175
原帖由 ×CKT× 於 11-6-11 03:46 PM 發表

我Step5差1格/_\

你入隊要開過張咭....之後再打full過............我諗都要花多數百蚊
三星高級會員 #176
原帖由 W.H.O 於 11-6-11 07:08 PM 發表

你入隊要開過張咭....之後再打full過............我諗都要花多數百蚊

車隊卡我開mr-s
六星鑽石會員 #177
原帖由 ×CKT× 於 11-6-11 08:04 PM 發表

車隊卡我開mr-s

你地有錢啫.....我地尼d冇錢玩家   淨係得閒玩下1至2局....跟本追吾到
二星初級會員 #178
原帖由 JasonXYu 於 11-6-10 11:41 PM 發表
有冇入我地M群??
hero5868@msnzone.cn

我想入m群,可唔可以阿~~
四星黃金會員 #179
wa~~ 好熱鬧wor 呢度....
四星黃金會員 #180
哇~~yuko兄駕到:em015:
回到最頂傳統版

選擇頁數