頭文字D6 AA

主題列表 登入
五星白金會員 #81
佢用全國排名比就變唔識打:smilie_:10:
五星白金會員 #82
屌! 用愛膚堅啦face_l_18:
五星白金會員 #83
原帖由 JasonXYu 於 11-5-12 06:40 PM 發表

通常d神人都係扮唔識玩:em060:
五星白金會員 #84
今就要扮勁人挑佢機:em014:
五星白金會員 #85
原帖由 JasonXYu 於 11-5-12 06:59 PM 發表
今就要扮勁人挑佢機:em014:

冇咁既能力:face_l_12:
六星鑽石會員 #86
原帖由 JasonXYu 於 11-5-12 06:40 PM 發表

剛剛試打左一次赤城ta,打左成3”xx T.T
四星黃金會員 #87
我真係唔識打架:ro03:
伊下個d全部跑到好慢=[
版主 #88
嘩=.=你依下戈D都叫慢=.=不得了
版主 #89
睇番..做咩我第20貼戈個TA相無分加:(  SOSAD
四星黃金會員 #90
近期都無咩時間玩頭d.... d技術生梳晒.........
四星黃金會員 #91
其他場我都唔識打..秋下啊個d都唔識=[
四星黃金會員 #92
順便放埋湖左晴........
六星鑽石會員 #93
原帖由 heijaii 於 11-5-12 10:22 PM 發表
順便放埋湖左晴........

你打到1"53"261=.="甘都叫慢?
甘我2"27"xxx果d叫咩@@"
四星黃金會員 #94
呢張都仲未係最快:w_rose:
個次再破個陣唔記得影相..而家唔係呢個記錄黎..
四星黃金會員 #95
原帖由 heijaii 於 11-5-12 11:25 PM 發表

想問下神人打伊下係咪用插牆技打??
四星黃金會員 #96
i am not神人...
係啊..撞牆過灣
四星黃金會員 #97
原帖由 heijaii 於 11-5-13 12:20 AM 發表
i am not神人...
係啊..撞牆過灣

我成日插完之後彎速太低,可唔可以講下你插牆洗唔洗落BRAKE架?
因為我唔落BRAKE插又會炒外牆..
可唔可以分享下~THX
版主 #98
高手....XD
版主 #99
原帖由 heijaii 於 11-5-12 09:30 PM 發表
其他場我都唔識打..秋下啊個d都唔識=[

扮野:w_rose: :kill: :em060:
六星鑽石會員 #100
原帖由 heijaii 於 11-5-12 11:25 PM 發表

我2”27@@
回到最頂傳統版

選擇頁數