高達街機系列

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
單挑同2v2有d咩禁機?
打左好耐其實都唔知d機叫咩名~淨係識得幾部~
有冇link可以話我知咩機叫咩名
同埋點樣玩2連槍~成日都練唔熟-~-
thx
六星鑽石會員 #2
呢d野而家黎講無意義:em012:
連輸幾鋪都拎晒出黎用:em012:
三星高級會員 #3
黑西,單炮,溫神....其實d人唔夠打就禁機,不過個人認為哩3部真係狗d既
不過最重要既唔係禁機,係個人鳩,你人鳩乜機都狗
四星黃金會員 #4
其實我而家好多部咩名打邊部都唔知-~-
因為我fd之前話我成日用埋d屈機(劍突同西[因為我唔識連槍唯有玩格- -])
到我唔用啦~玩藍渣~又話屈機- -
so我想知道有邊d比較係唔太禁(例禁如炮西)
黑西就真係唔太覺非常需要禁- -
五星白金會員 #5
其實好多人玩黑西好煩, 但系只要MARK實佢=.=" 唔系太問題,
都系一部做支援既機體機

炮瘟都唔系完全無解既
好似樓上講, 咩狗機都唔系問題
本身條友狗, 佢用咩都會狗
特別都用狗狗, 真系一個字  煩!
三星高級會員 #6
炮西絕對係一部禁機,我留左部獵殺,姐係拎住流星鎚果部
四星黃金會員 #7
劍西同劍突都係?
咁有冇網係有圖+名註解D機體~我連WIKI搵過都~D機體名唔係好齊-~-
三星高級會員 #8
其實都唔算禁,只係D人下下都安全鏢,格機算係咁~
六星鑽石會員 #9
劍西咪姐係劍突:em012:    簡機第一部叫脈衝  右手面劍裝型叫 劍脈/雙刀/劍im

四星黃金會員 #10
如果2v2~用劍西+劍im/雙劍im又係咪好難打-0-?
五星白金會員 #11
炮西同黑西,由其係炮西...完全唔識打:face_l_14:
三星高級會員 #12
玩炮西有心狗-.-真係冇返咁上下實力都輸硬
一星新手會員 #13
2v2 2劍西 9屈安全鏢同前格都幾煩
四星黃金會員 #14
原帖由 sjpc6cc 於 11-5-22 05:22 PM 發表
2v2 2劍西 9屈安全鏢同前格都幾煩

但係唔係應該劍im d鏢會煩d咩-0-?
三星高級會員 #15
但係2打2無飄鏢好危險=.=
六星鑽石會員 #16
後un之餘仲有好多橫前格極強+9射既機:em012:  
即使唔主動去攻 對方一齊特射又好鬼惡 2圍1又無長期走佬可言
再以排行黎計 對方真係用到深淵 禁斷都輸既話 仲有暴風 炮西.....

二星初級會員 #17
冇狗機  只有狗人
二星初級會員 #18
兔小砂 發表於 11-5-10 12:37 PM
黑西,單炮,溫神....其實d人唔夠打就禁機,不過個人認為哩3部真係狗d既
不過最重要既唔係禁機,係個人鳩,你人 ...

岩呀
機係無性格
二星初級會員 #19
秘月十六劍 發表於 11-5-26 08:34 PM
後un之餘仲有好多橫前格極強+9射既機  
即使唔主動去攻 對方一齊特射又好鬼惡 2圍1又無長期走佬可言 ...

哈哈
笑左.真的是無走佬可言
回到最頂傳統版

選擇頁數