夢之樂章Ⅱ

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
del..............

一星新手會員 #2
打下機姐 唔洗咁認真
唔好唔開心啦@_@
四星黃金會員 #3
原帖由 Inverno 於 11-5-9 05:48 AM 發表
打下機姐 唔洗咁認真
唔好唔開心啦@_@

ha~可能真係我太認真
thx~"~
三星高級會員 #4
通常話人廢既自認自己勁既都係小卒一名
四星黃金會員 #5
原帖由 笨小唯v0v 於 11-5-9 04:08 PM 發表
係我講的 so what?? 廢會出廢人←有錯?? 唔夠勁就學人搶 哂哂d時間 如果你地係勁 你搶哂5粒石都得啦:victory:   
自己廢 就哂人地d時間 咩道理

睇黎廢會真係有罪~~
咁我係呢到同你地d"強會""強人"講聲sorry 曬哂你地咁寶貴既時間^^
三星高級會員 #6
廢唔廢唔係問題最緊要有品姐,佢公會d人有冇品我唔知,旦係你話人公會廢,哂你時間好像有d唔係幾好囉
如果你個公會比人話廢你會開心咩??(個人意見唔好吊=3=)
三星高級會員 #7
引用:
原帖由 笨小唯v0v 於 11-5-9 04:08 PM 發表
係我講的 so what?? 廢會出廢人←有錯?? 唔夠勁就學人搶 哂哂d時間 如果你地係勁 你搶哂5粒石都得啦   

,o, 做乜del左cm既?.? 難道衰左後del cm當沒事嗎???
癈會出癈人 ,_,??  你真係 . . 不知所謂 .
難道人地出力幫手就有罪?_? 要比你咁講 ??
難道入70戰. d人勁個你. 你入同組?.? 人地罵你
癈人 好心你就退戰啦 晒時間.           你有什麼感受?_?
反去自檢下啦.

世上sb何其多 , !
四星黃金會員 #8
sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
五星白金會員 #9
原帖由 笨小唯v0v 於 11-5-9 06:32 PM 發表
sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

係GAME到比某人串 我殺左你全家 sor 抵死
呢D game勁唔勁緊唔要 最緊要係有品
四星黃金會員 #10
咁你地想我點啊:ro08:
四星黃金會員 #11
原帖由 笨小唯v0v 於 11-5-9 06:38 PM 發表

想你del ac你係咪del?
四星黃金會員 #12
唔好咁啦/...............................................
三星高級會員 #13
唔好咁傷心啦 比著係我 我先懶得理佢吠up :cheers:
四星黃金會員 #14
原帖由 笨小唯v0v 於 11-5-9 06:38 PM 發表

我5想你del ac 大家當冇左件事ok??
我5識你呢個勁人 你都5識我呢個廢人~
要原諒 講真我冇咁偉大~
不過過多派應該冇事掛....
睇完比個回覆我 我del post~
四星黃金會員 #15
thx^^ 多謝你安慰
四星黃金會員 #16
THX:cry: :cry:
四星黃金會員 #17
原帖由 恐怖v 於 11-5-9 06:25 PM 發表
引用:
係我講的 so what?? 廢會出廢人←有錯?? 唔夠勁就學人搶 哂哂d時間 如果你地係勁 你搶哂5粒石都得啦   

,o, 做乜del左cm既?.? ...

sor..............................
五星白金會員 #18
oh my月月:redface:
一星新手會員 #19
睇完笑左- -"自大既....總會比人踩...何必要整衰自己呢?
回到最頂傳統版

選擇頁數