古惑仔懷舊版

主題列表 登入
一星新手會員 #1
可能有好多人未玩過.古惑仔1.所以會覺得未必一定好玩.

但我可以同你地講.當你玩過之後就會知道.咩叫.真真正正Online.GAM

支持重開...古惑仔1...................................................................................................
四星黃金會員 #2
我玩過古一,我都覺得依家無一隻online game可以留我留得耐...
唯獨係古一,我玩到晚晚唔捨得訓..放學又趕喉趕命跑番屋企,就係為左玩古一...
依家已經無呢種衝勁啦...只有古一比到快感我..會玩到心跳加速既古一...
四星黃金會員 #3
OFFLINE都要里埋係棵樹入邊果下真係冇乜人感受到:ro03:
四星黃金會員 #4
好掛住古1 吹BBB開片
五星白金會員 #5
好懷念起尖沙咀鐘樓比人追既日子=D
四星黃金會員 #6
好掛住杏花村打到去上環
二星初級會員 #7
原帖由 Elf精靈 於 11-5-12 09:38 PM 發表
OFFLINE都要里埋係棵樹入邊果下真係冇乜人感受到:ro03:

怕一online俾人打死:smilie_:D4:
我以前off line會lee埋係天橋底D袋位...ha..online又可以打袋:smilie_:D3:
六星鑽石會員 #8
原帖由 shall 於 11-5-14 02:38 PM 發表

怕一online俾人打死:smilie_:D4:
我以前off line會lee埋係天橋底D袋位...ha..online又可以打袋:smilie_:D3:

紅名仲要著晒敏裝先呢埋OFF^^
二轉會員 #9
曾經過著邊打地盤佬,清潔啊嬸.又要留意住屎弗痕的日子.
五星白金會員 #10
下下一齊吹雞打交先好玩..........
E家D死人ONLINE GAME口口聲聲又話免費.........我免你老母咩...........
個死人吸血商城...........買買下仲貴過你買架車呀仆街
三星高級會員 #11
如果佢開番我會玩呀
最好玩係臭格抽煙的日子
二轉會員 #12
原帖由 【Toby】 於 11-5-31 03:19 AM 發表
如果佢開番我會玩呀
最好玩係臭格抽煙的日子

無錢買鬼又受得耐果D人 (例如我) 訓果陣掛機.
平時就剷草剷到仆街.
二轉會員 #13
原帖由 鬼傲飛仔 於 11-5-31 12:13 AM 發表
下下一齊吹雞打交先好玩..........
E家D死人ONLINE GAME口口聲聲又話免費.........我免你老母咩...........
個死人吸血商城...........買買下仲貴過你買架車呀仆街

世界上邊會有免費午餐..
唔駛月費.就要買點黎買野.好公平.
二星初級會員 #14
我都有玩左成年 不過好低級 識好少人face_l_18:
二星初級會員 #15
支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
二星初級會員 #16
支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
二星初級會員 #17
支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1持  !!!!!支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
二星初級會員 #18
支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1持  !!!!!支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1支持  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
一星新手會員 #19
:cry::cry:
禁止發言 #20

我都有玩 仲好記得 收左個 百lv acc就汁左 比人呃

支持開返古惑仔1
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數