《龍心傳奇》公會區

主題列表 登入
二星初級會員 #1

公會名稱:逆風奇緣

成立目的: 成立一個最熱鬧和最開心的台港公會!!
介紹:本公會是香港人開辦的公會, 公會是乾.兌,,震軍團組成的.
主要成員:1名會長,5名幹部(各軍團.團長)                              

職權:1名會長-->5名團長--->4名副團長--->多名成員

公會網: http://www.blade.hotbbs.info/index.php
架構:乾.軍團是PK團
       軍團主要是招生打理公會
       軍團是活動團

各團長,會長選出, 各副團長,從各團中選出, 公會成員,可以選出各副團長

:smilie_??:有興趣者可:smilie_??:
:handshake: 到本[公會網]申請 請到[會員簽到區]報到:handshake:
:love:只要你喜歡我們公會我們都歡迎你:love:

本公會新開了M群- group128676@xiaoi.com

:cheers:如貴公會有任何聯盟/合公會提意 請到[聯盟]留下貴公會的名字:cheers:                                                                                                     和聯絡貴公會的方法^^

請各位看完後按下推薦,謝謝你

二星初級會員 #2
請問公會,會否使用語言系統?
五星白金會員 #3
我怕會有人用語言系統 唱歌or做一些無聊的事情
四星黃金會員 #4
如果多人要求..都應該會用既..始終用話語系統好似方便D..0.0
三星高級會員 #5
團長>3<  諗起CBdel ac 就唔想玩..住.......OB再叫我啦xd
四星黃金會員 #6
你叫咩名0.0?
忘記了0.0..
佢封測都有好多活動..玩埋佢啦- -
二星初級會員 #7
到時見大家喔XD:smilie_:D5:
六星鑽石會員 #8
CB會玩...叫 瓜仔 :ro05:
四星黃金會員 #9
係唔係要入公會先...
上公會網申請吧..XD
http://www.blade.hotbbs.info/index.php
四星黃金會員 #10
丫b =w= ,. 幫你推上去推推推..xd
二轉會員 #11
原帖由 莪伓偍苯蛋 於 11-5-16 03:18 PM 發表

你真係玩:ro00:
四星黃金會員 #12
令女喎0.0
點小得你呢..XD
二星初級會員 #13
原帖由 莪伓偍苯蛋 於 2011-5-16 03:18 PM 發表

衰妹你又玩咩A___A?
四星黃金會員 #14
我- -... 吾係玩 .. 我幫丫b 推/w\ ... sad
電腦 太差 玩不鳥/口\
四星黃金會員 #15
@_@""
都唔該哂你呢..XD
二星初級會員 #16
原帖由 莪伓偍苯蛋 於 2011-5-16 10:45 PM 發表
我- -... 吾係玩 .. 我幫丫b 推/w\ ... sad
電腦 太差 玩不鳥/口\

丫B 翻來去BBQ A____________A 上左叫我有野找你
四星黃金會員 #17
隻GAME好似有城戰....響乜情況下...口講點都比手打快
我響2KF望左幾個POST都唔多覺有人會用語音
四星黃金會員 #18
的確講係比打字快0.0
所以都有考慮用..
四星黃金會員 #19
原帖由 匆刃陀05 於 11-5-17 06:46 AM 發表

丫B 翻來去BBQ A____________A 上左叫我有野找你

我聽日吾洗番學msn 找我吧~"~... =w= bb 係咪你請..哈哈
四星黃金會員 #20
公會網都整到咁靚 花左咁多時間搞 睇黎會係一個好公會:victory:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數