聖劍Online

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
我見forum呢度唔係咁熱鬧.
想問下個game仲多唔多人玩?
呢期無咩game 好玩, 狩神傳簡直嚇死人.
聖劍個時都想玩架啦, 最後玩左同期既魔法物語~ 都係頂唔順
覺得聖劍d畫好可愛, 睇forum又無咩bad mouth. 我估幾好吧~
只想知而家開始玩, 會唔會難開始呢?
大家有無咩意見比新手?
等你地回post哦 ^^ 我去dl住個game先~
二星初級會員 #2
e隻game係唔會難玩,因為佢有掛機系統,而且有1樣野叫做[全效的天使祝福] e樣野係每打完1場就回100%hp,mp 你掛機再用上e1個系統,就:em012:  同埋你國戰,幫戰個d,每場會有好多經,e隻game1路升到45左右先會斷任,個時就掛機吧,有番主線任先解,支線唔好解,又浪費時間,少經就唔洗講:smilie_/(:  玩既話,黎聖殿聯盟 我叫Xx黑曈xX 加我吧:em014:  你係勢力到話搵小黑都會有人應你嫁啦:smilie_:D5:
三星高級會員 #3
而家d新手小左 你會好小組刷新手拎英雄果d副本
四星黃金會員 #4
原帖由 mayuyu25 於 11-5-17 06:49 PM 發表
而家d新手小左  

唔洗怕 我都係新加入 e+先22lv 我叫夜武神 你可add我一齊升lv
三星高級會員 #5
原帖由 K_2★ 於 11-5-17 07:39 AM 發表
屌你老母 0n99

嘩 你做乜甘講野架....
三星高級會員 #6
原帖由 cocopopo 於 11-5-16 06:00 PM 發表
jj 招人打飛機

淫蟲=.=:smilie_O_o:
四星黃金會員 #7
嗯嗯 ~ 我跟住任解左陣 就lv22了, 但係真係無咩低lv. 我去左勢力, 職業係裁罰者, 我見今期pcgw有講話有個係比lv1-49食既exp, 可以係一個lv100以上既人比我, 呢個好用嗎? 有無人可以幫下我升快小小?
二星初級會員 #8
原帖由 。天。 於 17/5/2011 19:16 發表

嘩 你做乜甘講野架....
我邊有=3=我邊有?:ro10:
二星初級會員 #9
原帖由 。天。 於 17/5/2011 19:19 發表

邊有人講E句野==:band:
三星高級會員 #10
原帖由 。天。 於 11-5-17 07:19 PM 發表

感覺你好似入黎呃post 定係你識樓主 係到玩下野?
回到最頂傳統版

選擇頁數