龍珠Online

主題列表 登入
版主 #41
開始沉低,推番上去先:smilie_:D3:
版主 #42
原帖由 八極拳‧楊過 於 11-6-4 01:25 AM 發表
已加入韓服大家庭><

ID係: Legend617

做咩叫你,唔應機:smile_22.gif:
版主 #43
7/6新增教學!!
感謝大家支持:smilie_:)3:
三星高級會員 #44
原帖由 ←璿●璿→ 於 11-6-1 01:12 AM 發表
續#1為韓服攻略/教學
↓地圖沒有提示的任務↓
任務名:[1] 스카우터 활용하기
按T,探測怪的戰鬥指數。

任務名:[1] 나의 든든&#5 ...

黑車?!@@
邊條友到接?
版主 #45
黑車原來係一開始創完人物後,禁物品( i ),會見到一個類似電飯bo物體,開到7lv果陣,佢會送黑車同燃料
簡單d黎講~唔係做任得到._.係要更新後創人物先有,所以我創人物係一個明智決擇:ro06:
三星高級會員 #46
有冇搞!!!!!!錯!!!!!有冇得易?@@
版主 #47
冇,慢慢so sad啦你:ro06:
三星高級會員 #48
原帖由 ←璿●璿→ 於 11-6-7 04:53 PM 發表
冇,慢慢so sad啦你:ro06:

唔洗so sad..要so f
版主 #49
睇黎你一世用龜車:cool:
一星新手會員 #50
試下先!!!!
三星高級會員 #51
我想請問一下  其實E隻GAME對顯卡最低要求係咩呀?
我係NVIDIA GEFORCE 6150SE NFORCE 430  5知玩係上黎會5會姪姪地呢
我無知  想問埋咩係3D加速卡呀(台宮網係咁寫)  同埋點睇自己部腦係幾多呢  THX
三星高級會員 #52
原帖由 ←璿●璿→ 於 11-6-7 08:48 PM 發表
睇黎你一世用龜車:cool:

黑車又唔係永久._.
我遲下買商城車@@
版主 #53
原帖由 zero1024 於 11-6-8 10:43 AM 發表
我想請問一下  其實E隻GAME對顯卡最低要求係咩呀?
我係NVIDIA GEFORCE 6150SE NFORCE 430  5知玩係上黎會5會姪姪地呢
我無知  想問埋咩係3D加速卡呀(台宮網係咁寫)  同埋點睇自己部腦係幾多呢  THX

3d加速卡係3d game需要用的,你平時玩3d ol/pc game玩唔玩到?玩到就行,3d加速卡其實唔會幫助到lag唔lag問題,只係3d game所需要的:handshake:
你張顯卡應該ok既,我依家用緊內罝顯卡都ok(只係有少少lag,係少少wo:smilie_:)2: ),20號買番張a卡用:ro09:

三星高級會員 #54
咩係a卡:em012: 堅係唔知:smilie_O_o:
版主 #55
a卡即係ati/amd既display卡:em015:
版主 #56
推一推
支持韓服dbo:smile_38.gif:
二轉會員 #57
40蚊 一個AC 咁平 - -:smilie_:P2:
版主 #58
係,百分百保證信得過(只係131,其他唔敢擔保:smilie_:P2: )
三星高級會員 #59
131邊有百分百....
10個唔昆佢起碼100個
一星新手會員 #60
想問下多唔多HK人玩,多就+入(見到台版BLOCK HK...)
回到最頂傳統版

選擇頁數