《夢之領域》資料、心得及寵物區

主題列表 登入
五星白金會員 #1
路易斯森林10----聖職,瞬間轉移,布里斯戒,各職31衫
魔窟一層,3CON戒,31全屬鍊
魔窟二層,81統治者之杖,31全屬鍊
魔窟十三層,81伊卡魯斧,WIS戒+2,各職51衫
魔窟十四層,43刀仔,WIS戒子,各職51衫
魔窟十五層,各職51衫,71鞭,51指虎,51刀
妖獸窟7F,大量全體全卷,AAR護腿,SAR護腿
妖獸窟8F,比堅尼,沙灘衫,MHIT手套
妖獸窟9F,沙漠之應71刀仔,魔全體瞬移,51滅刀,
妖獸窟14F,51盾,黑死靈杖,各職61衫,25LV武家手套
妖獸窟15F,51盾,各職61衫,各職81武器!
卡城象人英雄,小丑帽,鬥士戒子,各職71衫
卡城象人媽咪,精靈戒子,各職71衫,滅槍,71人頭,海帽
卡城象人寶寶,45級武家手套,各職71衫鬥士耳
卡城火山區,各職71衫,各職81武器,81盾,71盾,55戰劍 紫色比堅尼 紅色熊貓頭 71手套  
海島比比58LV--出家書,樹琴耳環
海島4F有隻星星王,武家手套鞋/巨石牙
海島5F/出55武家手套
海島14F巨石花
童話愛區出各職81武/81帽
冰城1~3F出各職81武 入房出91衫同91武器
冰城4F出各職91武/85武

如有遺忘請大家幫忙告知^^............
以上是小弟所打到物品,但有些物品名字忘記

五星白金會員 #2
妖獸窟15F打波特出 騎士轉職盾不能交易
魔窟15F打波特出 騎士轉職盾不能交易
海島15F打海馬出 騎士之心.....
....物品不能交易轉騎既最好係戰士就打定先.好難先吸到.................
我差騎士之心>.<
四星黃金會員 #3
謝謝你既分享..等我都去打下裝先:victory: :em014:
四星黃金會員 #4
原帖由 忠武神 於 11-5-24 11:52 AM 發表
....物品不能交易轉騎既最好係戰士就打定先.好難先吸到.................
我差騎士之心>.

推薦左你!!
呢個係波特頭盔
五星白金會員 #5
原帖由 shingcheung 於 11-5-24 01:29 PM 發表

推薦左你!!
呢個係波特頭盔

係打錯字=___=差個騎士之心...同幾個LV就轉到職
二星初級會員 #6
超有用@@ 吾洗比錢買貴野啦 自己慢慢打仲好=)
努力打81武HAHA"
二轉會員 #7
我差騎士之心>.

仲有把槍啵= =""?打咩出
五星白金會員 #8
原帖由 傻雞~k 於 11-5-24 02:46 PM 發表

仲有把槍啵= =""?打咩出

打惡5.....如果我無記錯-_-
四星黃金會員 #9
,正~~thx so much^^:thup:
二轉會員 #10
火山區 >55戰劍 紫色比堅尼
三星高級會員 #11
哇 海島15  海馬騎士  點可以1條友打

甘打到個騎士之心 機率咪好低??      一定要組隊打wor  甘樣野比其它人吸左點算
三星高級會員 #12
我差騎士之心>.

樓主 海馬之心係打海馬出既咩???

可以交易的嗎???
四星黃金會員 #13
樓主..你要更改一下
9F得魔書,藍色比堅尼同71杖( 我今日打過黎 )
15F先有沙漠之鷹(+1) ( 人地講我知的 )
比你老點左TIMface_l_18:
二星初級會員 #14
呢個post好幫到我 , 加油 !!
五星白金會員 #15
int介係邊?????????
三星高級會員 #16
妖獸9:
71騎矛 - 金x之矛
51戰斧 - 黃金斧+2
81戰斧
五星白金會員 #17
原帖由 乂Freedom乂 於 11-5-25 03:55 AM 發表
樓主..你要更改一下
9F得魔書,藍色比堅尼同71杖( 我今日打過黎 )
15F先有沙漠之鷹(+1) ( 人地講我知的 )
比你老點左TIMface_l_18:

我真係打到沙漠之應喔,不過無加
二轉會員 #18
犀利 打寶靠晒呢個帖:victory:
二轉會員 #19
火山區 >55戰劍 紫色比堅尼 紅色熊貓頭 71手套  別無視我呀>"<
三星高級會員 #20
我好想知 INT +3 既戒子系邊到打....

吾該你=]:love2:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數