獵刃

主題列表 登入
三星高級會員 #1
個人覺得E個獵族可以收皮嫁啦
就算佢地重升應該刀唔人黎
大家真係唔好再入埋 E D 幫
佢地D裝係幾勁 不過把口真係幾衰
再有D咁GE幫大家真係唔好入
入左去一陣右叫你同佢地做埋D破壞隻GAME GE 平衡 D野
今次刀凍左唔小人AC 啦
一星新手會員 #2
你老母就收皮 重升60有幾難?
個on9 gm咩都唔知係到亂封人
一星新手會員 #3
`_吊你老未.收皮啦.你邊能個丫.口衰?我地勁.串得起.你吹咩?成個獵刃有族夠我地族玩咩??破壞隻GAME.有咩證據丫.拎出黎啦.個0N鳩GM亂鳩咁封號又關我地事.叫佢食屎啦.你都番青山啦.柒頭皮:)
一星新手會員 #4
收皮LA
廢西吾据咪單挑獵族囉:em012:
六星鑽石會員 #5
一開始睇到係獵刃先入黎....
一星新手會員 #6
獵族 是非黑白就分唔清楚的啦 gm呢次亂封在好多人ac 連d2個月之前冇玩ga人 都封在 我都o在咀 (只作推貼)
三星高級會員 #7
咁你地右點解釋更新左第2日右可以有咁多金黎沖裝?
除非你地係有$ 仔啦
再講你地勁加點
睇下你地係到D POST 講野刀咁串
唔係話你地咩串唔串得起
係你地串黎做乜係隻GAME
無意思LO
同埋我刀唔覺得你地係勁
裝勁姐講真
對住D 無沖左 沖左+1 +2 黎殺
殺完話人廢刀唔只1次啦
你地講黎刀晒氣
跟本係隻GAME到大把人刀知你地班人中意咁
唔係無人唔夠你地打
我相信如果隻GAME有一有人專係針對住你地黎玩
你地刀係死9咁
只不過係大家打機無你地咁入腦 / 比你地有品
我聽日多人講刀話比你地闖左入黎刀閃人係因為廢是同你班傻仔講野
你地清醒下啦
二星初級會員 #8
原帖由 TheDrummer 於 11-5-28 08:32 AM 發表
咁你地右點解釋更新左第2日右可以有咁多金黎沖裝?
除非你地係有$ 仔啦
再講你地勁加點
睇下你地係到D POST 講野刀咁串
唔係話你地咩串唔串得起
係你地串黎做乜係隻GAME
無意思LO
同埋我刀唔覺得你地係勁
裝勁 ...

你自己買個金棕試下 咪清楚晒D金點黎face_l_18:
搞清楚成件事先好 唔系會比人拎黎做笑柄
上善若水就系一個例子
仲有 你記唔記得邊個闖入完你地話你地廢?
我地獵族真系無乜點挑釁人 比人挑釁就有份
出面有隻AC叫 獵族收9皮
你唔鐘意我地既可以叫人空裝5P5
不過到時你唔好話屈裝 輸職業

一星新手會員 #9
佢地入面最口臭咪個matt lor,臭到屎水咁
二星初級會員 #10
原帖由 TheDrummer 於 11-5-27 08:47 AM 發表
個人覺得E個獵族可以收皮嫁啦
就算佢地重升應該刀唔人黎
大家真係唔好再入埋 E D 幫
佢地D裝係幾勁 不過把口真係幾衰
再有D咁GE幫大家真係唔好入
入左去一陣右叫你同佢地做埋D破壞隻GAME GE 平衡 D野
今次刀凍 ...

邊D野?
舉下例

原帖由 TheDrummer 於 11-5-28 08:32 AM 發表
我相信如果隻GAME有一有人專係針對住你地黎玩
你地刀係死9咁

你呢段野發夢果陣就有可能..連上善若水都唔想獨霸遊戲..仲有咩玩?

三星高級會員 #11
笑左lo
果然係打機打上腦
二星初級會員 #12
我認架,我沉迷左獵刃
因為就算我訓教都會掛機
而家仲玩到因為成身+8
而比人屈話用BUG @@
二星初級會員 #13
笑....又係亂封
二星初級會員 #14
唔洗人裝勁,同佢講!空裝隻抽隻啊笨!!
回到最頂傳統版

選擇頁數