《龍心傳奇》公會區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #121
大家一齊玩2ser 多D人好玩
三星高級會員 #122
原帖由 迷失荒稜 於 11-6-9 02:00 AM 發表

試云晒啦 唔work~

=___=真係r哂頭....點解咁既
三星高級會員 #123
原帖由 stevenfd08 於 11-6-9 08:53 AM 發表
天道總司  +++++我

請先加m群 ^_^

tx3282@msnzone.cn
三星高級會員 #124
未挽過封測收唔收架?
三星高級會員 #125
唔系港戰得唔得架
六星鑽石會員 #126
原帖由 三淼 於 11-6-9 03:13 AM 發表

冇啦 = =  冇得爆肺啦我-  - 好手緊=.="

水爺終於話手緊啦-.-我前幾日1下子1日洗左5百幾又再吊住條命...又要咬麵包啦-.-水爺我想要你msn@@我以前d game識d fd又問緊我有咩game好玩=o=不過佢地唔燒錢

話事話水爺同小型有無玩嫁=o=?好似未見過水爺同小型on m群...今日發覺我住個頭有間網吧22$ 15粒鐘@@(21:00開始)又諗緊爆唔爆肝好-.-

不過呢隻game d幫可收最大人數咁低...應該無乜多餘位置收留我=o=
四星黃金會員 #127
仲收唔收人呀??????

洗唔洗留名-,-?
四星黃金會員 #128
港戰要加入,32LV NOW,收不收?
一星新手會員 #129
原帖由 私名前Terry 於 11-6-9 11:21 PM 發表

水爺終於話手緊啦-.-我前幾日1下子1日洗左5百幾又再吊住條命...又要咬麵包啦-.-水爺我想要你msn@@我以前d game識d fd又問緊我有咩game好玩=o=不過佢地唔燒錢

話事話水爺同小型有無玩嫁=o=?好似未見過水爺同小型 ...

我都唔玩msn  m群唔知點解睇唔到你地講野=="""""  小型佢冇玩呀==
三星高級會員 #130
原帖由 1234er 於 11-6-10 10:31 AM 發表
港戰要加入,32LV NOW,收不收?

留個名3q
論壇乞丐 #131
你啲點卡係邊個網搵?
六星鑽石會員 #132
仲有冇位呀,,我想入呀  香港人既公會@@
六星鑽石會員 #133
我想買點卡,,但唔知邊度有得買- -"
一星新手會員 #134
我想入公會牙..><....SER2個名叫 迷靈

可5可以加我呢..0.0
一星新手會員 #135
暫時冇位=="
二星初級會員 #136
仲有無位呢~?
我ID: 神秘
二星初級會員 #137
有位嗎?剛剛加入這個遊戲..
可以收我嗎??
二星初級會員 #138
琴日你地 公會. 最記得基洛斯~"~ 打我地.
仲有幾個的. 全部都無惡不作的.
我地血染銀夕0.0"
琴日我地聯盟打25LV區王~"~你地公會開我地紅.
之後當然比我地好多人圍死左
有意搵我傾下吧. 我入面叫{舞晴兒}.
我無惡意. 係度講得都係想傾.
但和談又好.開戰又好0.0 肯傾就前者. 唔傾就後者. :D麻煩曬
三星高級會員 #139
原帖由 babiiiyoyo 於 11-6-22 08:15 AM 發表
琴日你地 公會. 最記得基洛斯~"~ 打我地.
仲有幾個的. 全部都無惡不作的.
我地血染銀夕0.0"
琴日我地聯盟打25LV區王~"~你地公會開我地紅.
之後當然比我地好多人圍死左
有意搵我傾下吧. 我入面叫{舞晴兒}.
我 ...

完全FEEL到晒木B哥 D霸氣
二星初級會員 #140
原帖由 hk-faggot 於 11-7-3 07:41 PM 發表

完全FEEL到晒木B哥 D霸氣

刷鞋仔:ro07:
回到最頂傳統版

選擇頁數