FreeStyle

主題列表 登入
五星白金會員 #1
又係我 上年幫 最少5 人轉過點  
跟住冇玩一排   玩番fs  不過d轉點愈尼愈垃圾 (不過都係要賺:victory:
我只係賺轉點所得既野   
今次 我唔會送點架啦 :smilie_:)3:
大家買左點 可以搵我入 然後再送禮比你
專幫一些  冇得入點既人  
一家便宜兩家著   信譽保證   
MSN :ac982008@hotmail.com
( 08年開始駐2千紛聊版  ,誠實保證 ,只賺轉點所獲獎品)

四星黃金會員 #2
轉點獎品就係買點數的動力... ...
你唔送點好難有人會搵你ga WO
二星初級會員 #3
而家d轉點裝甘廢,最多得+9,哂點數
五星白金會員 #4
原帖由 自由斟 於 11-6-14 04:49 PM 發表
而家d轉點裝甘廢,最多得+9,哂點數

又唔洗我比 我幫人入姐@@
btw 我係想要技
五星白金會員 #5
原帖由 小緋XD 於 11-6-13 10:24 PM 發表
轉點獎品就係買點數的動力... ...
你唔送點好難有人會搵你ga WO

你冇技能格都幾難玩下 呢隻game
二星初級會員 #6
幫你改技/$50 3招-.-
四星黃金會員 #7
fax 過台灣都係5蚊雞, 仲要幾日就搞掂
你唔送點仲要拎埋個轉點, 洗唔洗呃到咁盡啊 face_l_18:
二星初級會員 #8
改永久+6飾物一個都係需要8點數+27000game錢-.-
二星初級會員 #9
好多昆狗出沒 小心:smile_30.gif: :smile_30.gif:
一星新手會員 #10
有興趣,請on MSN
一星新手會員 #11
好彩我5年前開始玩fs 唔洗咁q煩XD
三星高級會員 #12
樓主你都系玩帝國?
二星初級會員 #13
如題;
紅心辣椒要我加入完整會員先至入到點數.但我唔系台灣既人,用唔到電話認證.
有無人可以幫幫我,講俾我知點樣先至入到-__-;
二星初級會員 #14
原帖由 自由斟 於 11-6-15 07:23 PM 發表
幫你改技/$50 3招-.-

我又要 ~O~ 我想要 晒 SFPG PF D轉點技A_A 幾$
二星初級會員 #15
可加我msn傾傾: china-hongkong@hotmail.com
三星高級會員 #16
原帖由 乳kAi酪 於 11-8-7 12:19 PM 發表

我又要 ~O~ 我想要 晒 SFPG PF D轉點技A_A 幾$

你要改??? MSN叫我
回到最頂傳統版

選擇頁數