CS軍團專用區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
相信係kz團既人都走得7788
我想係到同大家講
原來我地個團雖然唔受歡迎
但係知名度尚高,仲有其他零星玩家都識我地kz
仲有高手坐陣,1.6既高手都比面我地拍片
所以我覺得咁樣散ben好晒
我仲記得kz高峰期,我同堅,遊龍同佢細佬,戈壁同達哥果d全部一齊同杰仔玩
一齊拍片,一齊團練,技術又有進步
練跳果種心情同態度係無所形容咁開心既
所以我想叫番晒kz班人出黎搞好個軍團佢
我就唔復出啦,但係唔想比個有潛質有能力既團咁樣沉左落去
雖然大家都知e家cso有咩缺點同有咩衰野
但係我地自己都可以發展落去嫁
有興趣既係e個post傾,我可以聯絡番kz大部份既人,唔洗驚搵唔番d人
只限舊團友
要入既就考試,冇能力既就sorry,唔入得了

四星黃金會員 #2
幫樓主推推:victory:
四星黃金會員 #3
其實我想入番
但小杰唔理我-_-
四星黃金會員 #4
原帖由 乂戈壁沙漠乂 於 11-6-22 09:24 PM 發表
其實我想入番
但小杰唔理我-_-

佢點唔理你法?
直接同你講佢想散團?
定係潛左水?
二轉會員 #5
如果我入洗唔洗考試?:smilie_:10: (如果炸- -'
四星黃金會員 #6
原帖由 猿猴王 於 11-6-22 11:45 PM 發表

佢點唔理你法?
直接同你講佢想散團?
定係潛左水?

潛水,唔SO人
六星鑽石會員 #7
搞好個團 不如讀好你既書:smilie_O_o:
四星黃金會員 #8
原帖由 月聖神靈 於 11-6-23 10:43 AM 發表
搞好個團 不如讀好你既書:smilie_O_o:

回我個post 不如玩好你個gta:smilie_O_o:
四星黃金會員 #9
合久必分,分久必合
支持KZ團重組
:smilie_:)3:
三星高級會員 #10
原帖由 aries_cheng 於 11-6-23 08:20 PM 發表
合久必分,分久必合
支持KZ團重組
:smilie_:)3:

不速終於撐番我地QAQ 感動鳥(我絕對唔係gey)
其實kuen^^都係俾面達哥仔同我先幫拍既姐-0-
同埋想入團既 可以add我...
四星黃金會員 #11
原帖由 cheung1336 於 11-6-23 08:35 PM 發表

不速終於撐番我地QAQ 感動鳥(我絕對唔係gey)
其實kuen^^都係俾面達哥仔同我先幫拍既姐-0-
同埋想入團既 可以add我...

唔係gey? gay?.. face_l_18:
三星高級會員 #12
haha如果小杰真係玩番既話
我都會入番kz團=]
二轉會員 #13
Kz團重組的話;Fun入埋的話
記住預埋我喔;等我們2000Fun的一班Kz友來重建吧a_a
到時開埋M群/拍埋跳躍片;整埋宣傳片加壁紙;上埋電視;D諗起都開心:face_l_17:
三星高級會員 #14
3D CG 拍片我都掂 拍片方面搵我就得XD 當然我都有玩kz 不過呢排少玩左...
三星高級會員 #15
報告!!!
小杰一直都有玩cso
三星高級會員 #16
依家仲有冇人記得我地團?
好似個個都去左Prokz
一星新手會員 #17
戈壁??小達?哈,有無興趣黎我個團?
二星初級會員 #18
:ro05:路過幫忙推一推
回到最頂傳統版

選擇頁數