Team Fortress 絕地要塞(TF2)

主題列表 登入
二星初級會員 #21
thxxxxxxxxxxxxxxxxx
一星新手會員 #22
等玩中,好似好好玩咁呀face_l_18:
三星高級會員 #23
Steam更新卡左29%,等左幾年都冇變==

版主 #24
原帖由 ga200625032 於 11-8-20 04:14 PM 發表
Steam更新卡左29%,等左幾年都冇變==

重新啟動Steam
三星高級會員 #25
試左了,每次都係戈到卡左,我關左佢,再開,又加左1%,關左佢又開,又加1%,之後我試下唔關,等左2粒鐘,1%都冇加,點解咁
版主 #26
原帖由 ga200625032 於 11-8-20 09:49 PM 發表
試左了,每次都係戈到卡左,我關左佢,再開,又加左1%,關左佢又開,又加1%,之後我試下唔關,等左2粒鐘,1%都冇加,點解咁

先刪除TF2,再刪除Steam
三星高級會員 #27
:smile_13.gif: del左再裝,但今次28%就stop左....:mad:
三星高級會員 #28
得左,我28%戈時關左再開,之後更新到100%,thx~~~~~~
二星初級會員 #29
我一開左GAME就搵唔到SER可以點做~但係我係STEAM按伺服就搵到,但係入唔到場~早幾日都冇事~試左你2個方法都唔得仲可以點?
版主 #30
C*Evo 發表於 11-10-1 12:43 AM
我一開左GAME就搵唔到SER可以點做~但係我係STEAM按伺服就搵到,但係入唔到場~早幾日都冇事~試左你2個方法都 ...

用steam 搵ser個話點入唔到場法?最好有圖
二星初級會員 #31

Uploaded with ImageShack.us
重裝GAME同STEAM都試過但係都唔得....我D FD話係同STEAM連唔到線,但係我唔知點搞番好
早2日都仲玩到
http://imageshack.us/photo/my-images/831/2011100200001.jpg/
版主 #32
C*Evo 發表於 11-10-2 01:24 PM
Uploaded with ImageShack.us
重裝GAME同STEAM都試過但係都唔得....我D FD話係同STEAM連唔到線,但係我唔 ...

呢個系你連唔到去果個server,系咪全部ser都入唔到?有冇試過關防毒/防火牆之類概野?
二星初級會員 #33

OK啦~THX,但係點解我開頭果1日就會得既?
四星黃金會員 #34
我想問有無得設定裝係第二個drive到?
版主 #35
wuheison 發表於 11-11-14 07:09 PM
我想問有無得設定裝係第二個drive到?

好似要跟住Steam裝,想裝系其他HDD要連埋Steam都轉埋
一星新手會員 #36
我想問下樓主,點解我用左你比個2個方法都重係搵唔到某個ser
(113.252.238.103:27016)我查過自己冇比人ban,我又用左你個d方法,都唔得,點先可以解決,我d fd全部都玩e個ser,我入唔到,一個人好SAD....
四星黃金會員 #37
我set左亞洲點解會咁=[

所有又有番d亞洲ser bo
二星初級會員 #38
:ro10::smilie_/(:down唔steam,係STeam setup,去到第5步驟時,按install時彈左個窗[steam setup: msiexec.exe -應用程式錯誤],話咩記憶體不能為"written",我試過重新再down過,but都係咁....
版主 #39
0王子0 發表於 12-2-26 05:19 PM
down唔steam,係STeam setup,去到第5步驟時,按install時彈左個窗[steam setup: msiexec.ex ...

可唔可以講清楚D?最好有圖
二星初級會員 #40
回到最頂傳統版

選擇頁數