成吉思汗2 Online

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
我個人對成1 ~ 成2 都有好深刻既感覺 .
可能佢比我既回憶係最多 ,
係成1 , D人話我名好臭 . 但我問心我冇做過對唔住人既事 , 或者只係利益令人頭腦唔清晰

係成2 , 由絕無止境開始 , 好多謝所有  "絕"字頭既人一齊撐起 , 令天山一直強大 ,, 我真係放左好多心機去維持個幫 , 努力搞好 ,,
打機太投入真係好辛苦 , 成吉亦太困身 ,, 一直困住我 足足困左3個月24日 ... HA "

有好多說話都講唔清 , 講唔完 ,,

祝各位 曾經 擁有"絕"字頭既一手玩家 , 一路順風  ,, 我絕對唔會忘記過同你地玩成吉創造過既風光偉績  :D

再見成吉:smilie_/):

希望認識我留言既人 唔好引起罵戰 :smilie_:)3:
二星初級會員 #2
淚痕?

,
二星初級會員 #3
合ser先吾玩? :ro10:
四星黃金會員 #4
原帖由 siuyin2009 於 11-7-14 01:29 PM 發表
淚痕?

,

yes~~~~~~~~~~~~~~~~~你係??
四星黃金會員 #5
原帖由 咬我食啊 於 11-7-14 02:58 PM 發表
合ser先吾玩? :ro10:

賣左啦@_@ 要放棄 :smilie_:)3:
一星新手會員 #6
:smilie_:10:  5玩都有
三星高級會員 #7
咁即係而家隻ac係2手? :face_l_16:
一星新手會員 #8
做咩唔玩呀淚痕哥..係都搞番好昆先,冇左你真係唔掂:ro10:
四星黃金會員 #9
比心機繼續玩:smilie_/): ~~精神上支持你 :victory:
二星初級會員 #10
原帖由 kuRt` 於 11-7-14 04:19 PM 發表

yes~~~~~~~~~~~~~~~~~你係??

:em014: :em014:
一星新手會員 #11
原帖由 kuRt` 於 11-7-16 12:41 PM 發表
比心機繼續玩:smilie_/): ~~精神上支持你 :victory:

你地有冇玩魔界二...希望個邊見到你啦淚痕哥:smilie_:D4:
VIP會員 #12
比想像中快...原本以為佢可以有6個月命-.-
二星初級會員 #13
原帖由 火野亂太郎 於 11-7-17 02:25 PM 發表
比想像中快...原本以為佢可以有6個月命-.-

咪係lo@@好彩我地早走左...
四星黃金會員 #14
賣番2千$   都算係咁@_@ ''
好過到頭來咩都冇 :victory:
二星初級會員 #15
原帖由 kuRt` 於 11-7-18 04:26 PM 發表
賣番2千$   都算係咁@_@ ''
好過到頭來咩都冇 :victory:

算係咁架啦-.-都到左尾聲啦隻野...
四星黃金會員 #16
原帖由 夜月;] 於 11-7-18 11:49 PM 發表

算係咁架啦-.-都到左尾聲啦隻野...

你個同事到左尾聲未A_A

你之前比我睇果隻神話 ~ 係大陸公測好似好紅咁喎-.-
二星初級會員 #17
原帖由 kuRt` 於 11-7-19 12:02 AM 發表

你個同事到左尾聲未A_A

你之前比我睇果隻神話 ~ 係大陸公測好似好紅咁喎-.-

佢一定未啦!~...@@好紅?咁堅..冇留意wo...~你有冇去試玩過:em014: :em014: :smilie_??:
四星黃金會員 #18
甘多高手都甘快唔玩:ro00:
三星高級會員 #19
原帖由 悶死人 於 11-7-25 08:39 AM 發表
甘多高手都甘快唔玩:ro00:

:ro00: 玩尼隻game仲辛苦過番工:ro05: 好彩早放棄:ro06: 咩手都死
三星高級會員 #20
真係....定時定候就限死你d時間:ro10: :ro10:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數