APB Reloaded

主題列表 登入
三星高級會員 #1
遊戲點數兌換率:
5美元 - 400 G1 Credits
10美元  - 800 G1 Credits
15美元  - 1200 G1 Credits
20美元 - 1600 G1 Credits
25美元 - 2000 G1 Credits
30美元 - 2400 G1 Credits
40美元 - 3200 G1 Credits

火紅卡分別有:

5美元、10美元、20美元、30美元

儲值方法:
1.  官網

2.選擇你要入既點數

3.儲值方式

4.打序號

50美金 儲值方法有少少唔同, 請參考以下方法

50美元充值教學︰

第一步至第二步同上,之後會到以下這個版面

選好後會出現

之後會跳出一個新的頁面

下一步

按下contiune之後會有一封電郵通知你餘下10美元還未充值,如下圖︰

餘下的10美元就可回到第一步及跟這個方法的第三步,就可以充值了

購買地方:

2000FUN門市、2000FUN線上商城
http://openshop.com.hk/search.php?keywords=Ultimate Game Card UGC

四星黃金會員 #2
係2000FUN到買有冇得電話過數?
三星高級會員 #3
可以
三星高級會員 #4
actually i tried and failed at step 4
its the problem of UGC server
二星初級會員 #5
門市長期有貨?
店鋪職員 #6
原帖由 izzuera123 於 11-7-24 10:39 PM 發表
門市長期有貨?

一星新手會員 #7
我想問D 價錢點對番
一星新手會員 #8
資訊發佈員 發表於 11-7-25 08:53 PM

火紅卡USD50 可以入嗎?
我見佢最高既係得40
店鋪職員 #9
可以,入完40 再入10
一星新手會員 #10
資訊發佈員 發表於 11-9-3 03:08 PM
可以,入完40 再入10

哦 係扣數既?
五星白金會員 #11
死圖...可以搞搞佢嗎????今日先買完點,但去到官網完全唔明點入CODE,可以幫幫手嗎??
一星新手會員 #12
呃人!!!!!
買左50 沖完40
再沖10佢話卡被回收!!!!!!!
五星白金會員 #13
今日買左張30US...入唔到:smilie_:(:
三星高級會員 #14
haigowong 發表於 11-9-19 04:07 PM
今日買左張30US...入唔到

你照上面方法入
二星初級會員 #15
usd$10 =HKD$110......  $80?
二星初級會員 #16
我買左U50  入得U40  -___- !!! 點搞
二星初級會員 #17

50美元充值教學︰

第一步至第二步同上,之後會到以下這個版面

選好後會出現

之後會跳出一個新的頁面

下一步

按下contiune之後會有一封電郵通知你餘下10美元還未充值,如下圖︰

餘下的10美元就可回到第一步及跟這個方法的第三步,就可以充值了
二星初級會員 #18
咩第三步呀 即係點丫 依家我上哂e-mail 咩第三步 完全唔明
回到最頂傳統版

選擇頁數