《夢之領域》資料、心得及寵物區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
今日更新完之後各大城多了一個『建築物』
你入到去之後  再點度門 進入 會有劇情發生 并有任務
而任務有6000萬經驗 16萬名聲(本人已証實)還可以拿 善惡經驗 和信仰經驗(這個沒有拿到 不知道有多少)
而任務好簡易 連阿水都識做的
任務1 避開城里的人
任務2 打4隻士兵
任務3 行迷宮(唔好打怪 直行就得)
任務4 行去路城王宮(都係唔好打怪 行到王宮前要清箱)
20分鐘包你完成任務
完成後回到出生城 然後入多一次 佢會俾你選擇拿什麼經驗(地下經驗,名聲,如已經轉善惡會有天上經驗,信仰)
各位夢迷們快D做吧...

二星初級會員 #2
打完4個士兵 要避開路人 去到旅館
二星初級會員 #3
係行去旅館先,再打士兵,再行5個迷宮,最後行去皇宮
二星初級會員 #4
去皇宮任務打幾次都過唔到,個火把打1個箱就爛
二星初級會員 #5
經驗值應該係計算你用的時間/計分先出大約經驗值..
有多,有少..聽說有人出9000萬EXP,7000萬EXP,6000萬EXP,3000萬EXP不等..
名聲, 天上,等等...唔清楚X_X"

任務需求71LV.. 亦要付上跟據LV需要的金錢,好像是10000 X LV-_-"~

第一, 係避開所有NPC, 走到路城旅館...
第二, 打4隻士兵...
第三, 走出迷宮..補充..係有啲士兵會阻住你行,所以都係要打...
第四, 行到路城皇宮..其實唔用火把都OK..打怪就會出火把, 打爆入皇宮前木箱
        如果有怪阻住你..我唸只好清左怪先打箱..咁就完成啦..
完成出返去各大城個NPC拎EXP吧.....

而家整返好D士兵/NPC識郁..拎高分應該難左XD..
加油..
四星黃金會員 #6
原帖由 瑪古尼 於 11-7-27 08:06 AM 發表
去皇宮任務打幾次都過唔到,個火把打1個箱就爛

你有劍用架~個火把唔用都得
打木箱到有條路比個人過到(打右面三個就夠)
之後行去皇宮門口就得
四星黃金會員 #7
原帖由 timothywg 於 11-7-27 12:45 PM 發表
經驗值應該係計算你用的時間/計分先出大約經驗值..
有多,有少..聽說有人出9000萬EXP,7000萬EXP,6000萬EXP,3000萬EXP不等..
名聲, 天上,等等...唔清楚X_X"

任務需求71LV.. 亦要付上跟據LV需要的金錢,好像是10000 ...

任務需求71LV,我作晚70LV武家都做到,有3千幾萬EXP,之後由70LV升到79LV
經作晚測試 我同FD分數都有1萬2千幾
但應該98LV ID 先有9千幾萬EXP
90-97LV 有7千幾萬EXP
80-89LV有6千幾萬EXP
70-79LV有3千幾萬EXP

二星初級會員 #8
咁可以做幾多次呢個任務?
四星黃金會員 #9
第2章 咩部隊 去位置係點解??
二星初級會員 #10
我隻武97 去領左善惡3萬7
我估完整善惡有4萬...

戰85級  11111分 經驗59xx萬  (直升到89級10%!!!)
聖82級  98xx分   經驗49xx萬  (升到87級....  -.-   )
法89級  9494分  經驗56379884 (升大約70% 一次比一次差 orz)
賊89級  10974分 經驗65376674 ( 好黑....一開始整個入口都是npc圍住....浪費左2分鐘先去到旅店,唔係分會更高)

二星初級會員 #11
等待第2~~~~~~~~~
回到最頂傳統版

選擇頁數