神魔紀元

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

大家好~我地係 爻神魔〥禁域爻 歡迎長玩團結玩家加入我地

可密語聯絡丫彤,希奧

首先黎個公會介紹!!!:rose:

我地係一個語音主導ge公會, 使用Raid Call(RC) 系統去進行日常交流,好熱鬧嫁>V<
**rc 的 id: 9554479

仲有個FACEBOOK!

請按-->爻神魔〥禁域爻

另公會已有3級基地係鐵爪林,內有3級宴會廳,2級交易所,地質學會(礦),3lv建築學會,漁場,金庫,2lv花園(訂制花產),2lv鍊金室(7級藥,急救),魔寵室,酒吧(6級配方),活力之井(有經水).....等等...全部齊哂:cheers:

為成員提供高等級基地ge服務同優待, 包括價格極高的六,七級草礦, 跑商擁有雙倍聲望, 每星期的額外雙經卷及糧餉

跟住就黎個公會規則!!!

1.把公會當成你的第二個家族:love2:

加入方法!!!

1. 下載Raid Call 語音系統
2. 進入ID: 442191 伺服器
3. 找丫彤
教學及下載在下方
--------
要安全通過遊樂場嗎?
沒問題~只要加入公會開rc~組隊打副安全快捷無難道。

想要同家族成員分享趣閒苦事嗎?
只要加入公會開RC~你GE第二個家歡迎你!!!

以下是LINK
先按我
我是教學

60lv公會活動

公會掛機近照

星牙龍(亞種)拍車位~嘿嘿

星牙龍~~齊齊跳樓((跳完先發現有隻雞@[]@

二轉會員 #2
強制性在此貼留名:cheers:
三星高級會員 #3
future fire post留名:em014:
四星黃金會員 #4
支持:victory:
加油:smilie_:D5:
二星初級會員 #5
推推推~!!+熱+熱+熱~!!
三星高級會員 #6

禁域副本團獨有的幸運
四星黃金會員 #7
一出出3把套裝武@@:rose:
二轉會員 #8
痴線-.-搵好多錢啦:smilie_/(:
超級版主 #9
原帖由 kennethpang 於 11-8-9 12:27 AM 發表

禁域副本團獨有的幸運

點影嫁 做咩影我唔到:smilie_/(:

四星黃金會員 #10
有d新相+左:rose:
三星高級會員 #11
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 11-8-9 03:48 AM 發表

點影嫁 做咩影我唔到:smilie_/(:

你算係d咩,七神佢本身打算影佢同丫彤,唔預有其他人,死神入位入得靚先影到。
佢連地位最重既三哥都冇影入境,你都要知咩事啦。司馬昭之心~~:smilie_/):
二轉會員 #12
又來留下言先-.-好耐冇來2KF
超級版主 #13
原帖由 BiRdMaN 於 11-8-14 02:08 AM 發表
又來留下言先-.-好耐冇來2KF

你game名係邊個呀:smilie_:D4:
三星高級會員 #14
原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 11-8-14 10:38 PM 發表

你game名係邊個呀:smilie_:D4:

好明顯lorface_l_18: bird man
雀仔文
二轉會員 #15
原帖由 kennethpang 於 11-8-16 09:44 AM 發表

好明顯lorface_l_18: bird man
雀仔文

:face_l_17:
四星黃金會員 #16
支持一下~~~>v<:love2:
三星高級會員 #17
幾過引既~~轉左毒藥刺好正~~~
打60公會活動隻王so easy~~
一星新手會員 #18
大老....我唔夠級..入唔入得?
二轉會員 #19
BIRDMAN 老會員:cool:
一星新手會員 #20
神魔勁!~神魔醒!~抽狗無得頂~~@@"~比隻狗我..............:mad:
下一頁

選擇頁數