高達街機系列

主題列表 登入
一星新手會員 #1
今日係荃灣 本身同對面條友隻揪緊  佢拉打都算(我用紅劍)..... 點知佢個FD 突然入錢亂入 咁都算啦 2VS1 隻揪.....
之後 我殺左佢地一隻之後  佢地突然兩個一齊走來圍我....... 打機姐.... 洗吾洗咁無品
二星初級會員 #2
又唔諗下你自己渣雙劍...
人地2個打你1個當然唔岩,
但你有無諗過問題有時會出係自己身上?
一星新手會員 #3
紅劍好衰咩........ 我係街機見D人用炮西咁個D人係咩???
六星鑽石會員 #4
原帖由 ansonchan79 於 11-8-9 07:41 PM 發表
今日係荃灣 本身同對面條友隻揪緊  佢拉打都算(我用紅劍)..... 點知佢個FD 突然入錢亂入 咁都算啦 2VS1 隻揪.....
之後 我殺左佢地一隻之後  佢地突然兩個一齊走來圍我....... 打機姐.... 洗吾洗咁無品

用s.im單挑都好意思講?部機d格高威力,硬值細,超好撞,大判定...位都差唔多唔洗睇9格9中...食得咸魚抵得渴遇左比人拉

如果有一日...你遇到人同你單挑...用其他平常小小ga機全場追住你部s.im黎打...你即時上黎開個post...相信你已經用s.im用到出神入化

圍我無意見...經常發生...其他時候都很常見...像是人地成班玩緊雙打...你突然跟機1個人入去...對面見唔見到樣都好...都會周時會發生1v2...圍你洗擇日咩
一星新手會員 #5
先生你識吾識字 ...... 我都講左吾係 佢地 2個打緊關我主動挑..... 係我打緊關佢主動挑我.... 之後 仲要入多個來圍我......

仲有如果劍 IM 都好屈既 咁 劍西 FREEDOM IJ 正義 炮西 黑西 綠穀 米全部係禁機...-.-"
五星白金會員 #6
其實無咩問題 到最後只有西鬥西=.=
六星鑽石會員 #7
原帖由 ansonchan79 於 11-8-11 12:26 AM 發表
先生你識吾識字 ...... 我都講左吾係 佢地 2個打緊關我主動挑..... 係我打緊關佢主動挑我.... 之後 仲要入多個來圍我......

仲有如果劍 IM 都好屈既 咁 劍西 FREEDOM IJ 正義 炮西 黑西 綠穀 米全部係禁機...-.-"

主動/被動無關係...唔係重點...我無乜走去睇人打電腦....未見過人自己囉部s.im打電腦...

s.im問題我指出左啦...你睇唔明就算...你指出個堆機你鐘意未自己定義佢係禁機lo...日本d大賽很像只禁砲西/黑西...暴風日本好似無禁但都係屈個類...劍機只係d人唔會想同你單挑...

打鋪機最多未幾蚊...輸左未又入過錢lo...人地入錢鐘意點未點玩lo....鐘意圍你未圍你lo洗乜同你講咁多...個場又唔係你管ga,假如個場係你未教訓下佢lo...香港乜人都有...假如佢係想趕你走...你未去第2場打lo,再唔係你未帶多個fd出去玩lo...未唔會比人圍lo
四星黃金會員 #8
人地入錢想點打都有自由..........你唔抵得人地圍你你之後打機咪搵多個fd出黎
二轉會員 #9
其實點玩係個人自由....
唔好再抱怨咁多....
睇得多咩都化@__@
三星高級會員 #10
重點係哩隻街機根本係鬥無品,
你可以選擇人地無品之後你先無品,亦可以一開始你就無品
睇化晒-v-
你有品唔通人地同你講聲多謝咩~
哩個世界係咁嫁啦face_l_18:
六星鑽石會員 #11
雖然呢d情況難遇到珍獸咁 主動去2個入錢圍1個我都只係見過2次
我仲見過5蚊連續5鋪都簡暴風既人  基本都6win以上
仲有連續3鋪都簡sf
10蚊都係劍西 雙刀 藍渣 橙虎  永遠都係呢4部:em012:
以上都係單挑:em012:
三星高級會員 #12
玩咁耐真正精彩既單挑真係極少=.=
二轉會員 #13
單挑=包剪鎚

講左咩自己參透下:cheers:
版主 #14
原帖由 你好野~ 於 11-8-17 01:59 PM 發表
單挑=包剪鎚

講左咩自己參透下:cheers:

你當打緊SD @@?
三星高級會員 #15
姐係鬥慢出囉face_l_18:
二轉會員 #16
原帖由 兔小砂 於 11-8-21 03:52 AM 發表
姐係鬥慢出囉face_l_18:

鬥慢出又太難聽

應該話一樣對應一樣...
二轉會員 #17
原帖由 無極~ 於 11-8-20 06:05 PM 發表

你當打緊SD @@?

如果用包剪鎚套洛Seed到...
咁就可以話每個人都可以出必勝剪= =
三星高級會員 #18
咁玩乜都係相克嫁啦=o=
五星白金會員 #19
兔小砂 發表於 11-8-21 03:52 AM
姐係鬥慢出囉

大家一齊鬥後手,最後time out,一齊冇得玩:ro05:
三星高級會員 #20
別將人想得這麼差 或者人家只是想打一場呢
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數