LFO 小鬥士大冒險

主題列表 登入
二星初級會員 #1
最近小弟才玩番,好多bug啊sad 多到數唔哂..
小弟想問下大家仲有冇唔要既卡 可以比下我用下zzz
我玩個角係星仔-.-""但係技都冇招...想......""
一星新手會員 #2
細細個果時好鍾意玩.用左好多錢買佢D死人卡:ro03:
八星無敵會員 #3
原帖由 『肥★﹏。進』 於 11-8-16 04:38 PM 發表
最近小弟才玩番,好多bug啊sad 多到數唔哂..
小弟想問下大家仲有冇唔要既卡 可以比下我用下zzz
我玩個角係星仔-.-""但係技都冇招...想......""

我想講星仔冇技係廢=.=
二星初級會員 #4
Re中仔:我冇講過廢-3-..但係冇招用...好唔抵..要有招又要哂$買..
wong:係啊~~~我細過都哂左好多:ro03:
八星無敵會員 #5
原帖由 『肥★﹏。進』 於 11-8-16 09:18 PM 發表
Re中仔:我冇講過廢-3-..但係冇招用...好唔抵..要有招又要哂$買..
wong:係啊~~~我細過都哂左好多:ro03:

冇招用=廢.....
但如果你有技術既話
還可以,,,,,,
二星初級會員 #6
真係唔知講咩好 講左話唔係廢 又話咩冇招=廢:ro04:
八星無敵會員 #7
原帖由 『肥★﹏。進』 於 11-8-17 12:55 AM 發表
真係唔知講咩好 講左話唔係廢 又話咩冇招=廢:ro04:

你有冇抽卡?????
四星黃金會員 #8
原帖由 卍中仔卍 於 11-8-16 09:19 PM 發表

冇招用=廢.....
但如果你有技術既話
還可以,,,,,,

五主最勁既星仔你都話廢~_~
八星無敵會員 #9
原帖由 iM天 於 11-8-17 09:30 PM 發表

五主最勁既星仔你都話廢~_~

但冇有技用= =???
二星初級會員 #10
d bug- -:smilie_/(:
一星新手會員 #11
你咩ser 我law ser  
二星初級會員 #12
我好耐無玩lfo 好想玩番 bug有冇得bug技/角色等等?? 有得bug技就正
一星新手會員 #13
好玩架LFO之前
二星初級會員 #14
挽呢隻Game;你吾拎成副身家出黎係冇生存空間:em012:
一星新手會員 #15
我都係最近玩番,多左好多BUG.我以前用左最小一萬.
我想問有無人有蓋亞信物/蓋亞技
三星高級會員 #16
唉!LFO係幾年之前都幾多人玩下
二星初級會員 #17
隻game好多掛lol而家
前果排去網吧開黎玩,睇住d人行得勁快
一星新手會員 #18
隻game好多掛
二星初級會員 #19
好懷念~~~~~~~~~
一星新手會員 #20
我童年就係LFO..:smilie_;):
想當年挽霍雷同班FD打任,吹水
幾Happy..
宜家LFO就真係面目全非...
如果我無挽過LFO宜家可能買到2部I瘋5添:ro03:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數