《魔力寶貝》家族聯誼版

主題列表 登入
二星初級會員 #1
近日因好多香港玩家回流又想搵香港家族

霍格華茲魔法與巫術學院  歡迎各位朋友加入

掛點位置:雙8 左手邊大樹下

入族條件:地球人:victory:  

不時會有活動同升lv團 歡迎任何朋友加入:smilie_:D4:        

入族方法:可到現場搵以下人士    格鬥小子"    BU布     王祖藍    千琉_ _   緋紅星耀  等人物

三星高級會員 #2
快D入黎一齊玩啦!!:smilie_:)3: :smilie_:)3: :smilie_:)3:
四星黃金會員 #3
報到:victory: :victory: :victory:
二星初級會員 #4
歡迎光臨face_l_18:
三星高級會員 #5
咁收唔收我先???
三星高級會員 #6
原帖由 小黑 於 11-8-17 10:31 PM 發表
咁收唔收我先???

緊係收:victory: :victory:
小黑哥wo~~:em053:
三星高級會員 #7
yaya~~~:smilie_:D5: :smilie_:D5: :smilie_:D5:
等我包番隻護士就入族
二星初級會員 #8
原帖由 小黑 於 11-8-17 11:38 PM 發表
yaya~~~:smilie_:D5: :smilie_:D5: :smilie_:D5:
等我包番隻護士就入族

一早就要入啦face_l_18:
四星黃金會員 #9
哥哥  收埋我啦  我得16lv  一齊玩:ro01:
二星初級會員 #10
原帖由 劍呂 於 11-8-18 01:26 AM 發表
哥哥  收埋我啦  我得16lv  一齊玩:ro01:

請 你 收 皮:victory:
三星高級會員 #11
原帖由 BU布 於 11-8-18 01:16 AM 發表

一早就要入啦face_l_18:

你又唔話俾我知, 你地開族...
如果我一早知道, 我一定會入~ haha:smilie_:D5:
二星初級會員 #12
原帖由 小黑 於 11-8-19 06:25 PM 發表

你又唔話俾我知, 你地開族...
如果我一早知道, 我一定會入~ haha:smilie_:D5:

我地等你face_l_18: face_l_18: face_l_18:
四星黃金會員 #13
我岩岩重玩返 唔係太高lv 只有 30lv左右- -收我嗎??
我見你地都好高lv..我搵個香港家族入..=v=..如收的話p.m我/回我牙@.@"3q~
二星初級會員 #14
醜小鴨買賣商人 發表於 11-8-26 12:48 AM
我岩岩重玩返 唔係太高lv 只有 30lv左右- -收我嗎??
我見你地都好高lv..我搵個香港家族入..=v=..如收的話p. ...

可以阿 你黎掛點搵我地就得:smilie_:)3:
三星高級會員 #15
布~~~ 個族名應該要轉... 好似已經唔岩!!!
回到最頂傳統版

選擇頁數