成吉思汗2 Online

主題列表 登入
五星白金會員 #1
我地等待最強國家接收 我同幾位朋友>< :smilie_:)3:
二星初級會員 #2
睇好大陸人未玩敦囉,睇好香港玩家未玩樓或天山:smile_38.gif:
一星新手會員 #3

入我敦吧:smilie_:D:佢地去哂玩天山
二星初級會員 #4
已加香港人主打昆同樓,跟大陸鬼就玩天山同敦
一星新手會員 #5
大陸鬼,人地叫你香港豬得唔得啊
一星新手會員 #6
天山好似都有香港的
五星白金會員 #7
r2671226 發表於 11-8-23 09:50 AM
大陸鬼,人地叫你香港豬得唔得啊

點解唔得?
好耐之前已經有大陸「人」叫我地做香港豬
係其他遊戲度,佢地會叫我地做港狗
我地亦會回應佢地一句大陸狗tim
咁有咩問題?大家根本一直都有矛盾

五星白金會員 #8
塵夢 發表於 11-8-25 09:34 AM
點解唔得?
好耐之前已經有大陸「人」叫我地做香港豬
係其他遊戲度,佢地會叫我地做港狗

而家呢個世界幾時咁變態做左以地區性之後就變狗同豬架?
大陸出世就豬香港出世就狗都幾可憐,
咁我大陸出世香港3粒星咁係狗+豬?
五星白金會員 #9
zippo` 發表於 11-8-25 11:06 AM
而家呢個世界幾時咁變態做左以地區性之後就變狗同豬架?
大陸出世就豬香港出世就狗都幾可憐,
咁我大陸出世 ...

兩年前係其他遊戲度已經見到有咁樣既稱呼
望唔到,唔代表無
其實我想表達既係,大家一直都有矛盾
根本就唔可以怪人話佢地係大陸鬼
因為佢地亦同樣係不同時候用不同既稱呼黎稱呼我地
五星白金會員 #10
塵夢 發表於 11-8-25 12:12 PM
兩年前係其他遊戲度已經見到有咁樣既稱呼
望唔到,唔代表無
其實我想表達既係,大家一直都有矛盾

你講緊既佢地係13億人?
兩年前有幾多億人咁叫香港人-,-?
13億同700萬,幾十個幾百幾千都代表唔到d咩`架喎,
名校都有吸毒啦,一個吸毒成間名校都係度友?
五星白金會員 #11
zippo` 發表於 11-8-26 07:17 AM
你講緊既佢地係13億人?
兩年前有幾多億人咁叫香港人-,-?
13億同700萬,幾十個幾百幾千都代表唔到d咩`架喎, ...

無錯,係唔代表咩野
所以我咪覺得叫人地做大陸鬼無咩問題
人地叫番我地做香港豬,都無咩大不了
五星白金會員 #12
塵夢 發表於 11-8-26 11:07 AM
無錯,係唔代表咩野
所以我咪覺得叫人地做大陸鬼無咩問題
人地叫番我地做香港豬,都無咩大不了 ...

人不犯我,我不犯人,
就算人犯我都未必理佢,
積口德好a_a
二星初級會員 #13
冇人推落去啦? 其實邊個國最勁都要睇個國團唔團結! 個國人多唔團結到最後都係散沙 :smilie_;): (黎抽下水)
一星新手會員 #14
最緊要都系睇下國入面d 人同埋官員
回到最頂傳統版

選擇頁數