龍珠Online

主題列表 登入
版主 #1

近日見到玩家有太多問題都發post,令到有用既資料主題都沉下
為左方便別人想睇以前既資料,所以整左呢個問題集

有問題在此發問,勿再開post發問,一經發現會封post,謝謝
注※幫助到別人答問題,會有積分作為鼓勵(積分要睇番答既內容而定)
二轉會員 #2
出面d人無視左依個發問post:ro08:
二星初級會員 #3
回復 ←璿●璿→ 的帖子

我想問吓..而加升到38lv係咪冇得升???=/=
版主 #4
hoho8314 發表於 11-8-26 11:28 PM

聽人講好似係:cool: (走左去打天下第一,冇升lv:smilie_:(: )
二星初級會員 #5

吾係丫...-/- 邊有可能38lv冇得升== 係都40先啦--唉~
版主 #6
hoho8314 發表於 11-8-26 11:37 PM

吾係丫...-/- 邊有可能38lv冇得升== 係都40先啦--唉~

以前台服都係,38lv之後50lv之後55lv:cool:
五星白金會員 #7
sor版主 打完大會 唔用波波 點先知係邊度走 ??
二星初級會員 #8
我係做武道家,可唔可以比D意見我點配點好啊?:mad:
七星元老會員 #9
hoho8314 發表於 11-8-26 11:28 PM

係38-.-
親身經驗
七星元老會員 #10
jason027 發表於 11-8-26 11:42 PM
我係做武道家,可唔可以比D意見我點配點好啊?

諗住升格定劍
版主 #11
不死鳥烈仔 發表於 11-8-26 11:42 PM
sor版主 打完大會 唔用波波 點先知係邊度走 ??

你可以去買野對面果度,果度有好大架飛機,你只要對住飛機格離個迷講野就可以出去:cool:
版主 #12
jason027 發表於 11-8-26 11:42 PM
我係做武道家,可唔可以比D意見我點配點好啊?

睇你想做格鬥家定劍師:cool:
二星初級會員 #13
龍珠ONLINE的人物是不是會成長成大人?
四星黃金會員 #14
係~  你30lv 有得上花梨塔搵花梨神轉大人
但你都可以唔轉
四星黃金會員 #15
收便便寵xd :cool:
四星黃金會員 #16
便便有冇得係扭蛋機出???:ro08:
版主 #17
chase 發表於 11-8-27 01:07 AM
便便有冇得係扭蛋機出???

係冇既:cool:
四星黃金會員 #18
咁點先有便便
版主 #19
chase 發表於 11-8-27 01:10 AM
咁點先有便便

要公測先至有,公測果陣你就知,你有玩開台服點解唔知既:ro08:
四星黃金會員 #20
我就係唔知點有~
如果我知我台服一早有便便
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數