戰世紀 4Story

主題列表 登入
三星高級會員 #1
隻game d字好細隻=_=未研究到點較

升lv好慢....

重點~!汁野好d煩..........按黎按去先汁到

無內掛>_<....打到手軟
五星白金會員 #2
jacky1g 發表於 11-8-27 02:54 AM
隻game d字好細隻=_=未研究到點較

升lv好慢....

有內掛D game就係多得你依D人賴人囉
乜野都會自動化,本人覺得自動化都算
就連玩online game你都要靠內掛黎幫手,
咁你有咩用呀番去鋪床訓教吧啦,
及本人同你講此電玩唔適合你玩,
你咁喜歡有內掛幫你手,
網龍代理D game咪最適合你囉
好似咩黃易群俠傳2online、天子傳奇...等等囉
但我可以同你講網龍代理D game打死都唔會玩
二星初級會員 #3
我仲意樓上講既野 :smilie_:):
三星高級會員 #4
wolfhell 發表於 11-8-27 10:53 AM
有內掛D game就係多得你依D人賴人囉
乜野都會自動化,本人覺得自動化都算
就連玩online game你都要靠內掛 ...

亞wolfhell 勤力人~
用內掛就等如懶嗎?
你做人都幾主觀~!
我用又下你d主觀態度同你講下野,
你估個個都好似你咁得閒,
長時間暴雞蛋咁手動式打機咩,
我同你講,我唔係懶,
係時間唔夠你尼d上網閒人多姐~!
你應該係打機打到上左腦?
一成不變的化石~!
做少d網上英雄啦,小學雞~___~
我真係鄧你父母心痛>_<~!
五星白金會員 #5
jacky1g 發表於 11-8-30 12:07 AM
亞wolfhell 勤力人~
用內掛就等如懶嗎?
你做人都幾主觀~!

你真係好了解我渦!

但係我想同你講係錯既

(1).我根本就冇咁得閒,
      因為我要番工及我D番工時間係番足10-12小時

(2).我玩online game最多玩2小時姐,
      所以根本就唔係長時間暴蛋,餘下D時間或唔洗番工就學我D興趣及做運動

如上D野信唔信係你既事我管唔到你,同埋你話我打機打到上左腦你先會姐,

如果唔係你點會話隻GAME冇內掛,有既話最先上腦一早就係你啦

最後我父母從來到唔會令我心痛,因為我每個月都有比家用這係次其一,

次其二就係如果我父母唔得閒或太累我會自己親自下廚煮埋比我父母食。

所以講父母心唔心痛,最心痛應該係你父母才對
二星初級會員 #6
鬧交系來自兩個人的意見不合而形成的,咁樣你地一人退一步,唔系更好咩?

四星黃金會員 #7
冇內掛有冇內掛的好,有內掛亦都有佢的好,何必惡言相向呢
三星高級會員 #8
尼d咪就係亞wolfhell既傻仔惡言先的結果囉~!講野無點硬膠,你返工or煮飯果d野,關我差事咩=_=你同我交代做咩?你仲唔係打機打到上左腦~__~真慘~!
五星白金會員 #9
唉....
依D咪依一代諗野方式囉
唔理乜野都好乜野都要話硬膠左先或者話ON X 左先之類說話
所以我都懶得同你再講,你應為打機冇打到上左腦咪冇上腦囉
學你話關我差事咩
三星高級會員 #10
你地本黎係到吵吵鬧鬧我都好樂意做下花生友
但係唔該唔好將少數人放去一代人到
E家D人成日90後點點點...
但其實有問題既都只係好少數LO
二星初級會員 #11
同意樓上!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~:smilie_:):
回到最頂傳統版

選擇頁數