海K王Online

主題列表 登入
官方區版 #1
大家好! 海K王仲有兩日就進行CB2喇
所以小妹想開設個平台俾大家係CB2期間互相交流!

而小妹都會同大家一同參與今次CB2! :smilie_:)3:
如果大家對海K王有咩意見既! 都可以係到討論
五星白金會員 #2
第一個報到!!!!!! 有冇分加XD?
三星高級會員 #3
小妹會唔會同我地一齊玩架?
官方區版 #4
黑色狼迷 發表於 11-9-6 03:21 PM
小妹會唔會同我地一齊玩架?

我會盡量多D入Game陪大家一齊玩^^
三星高級會員 #5
HK_Gameflier 發表於 11-9-6 03:21 PM

好野!! 期待cb2呀!!
五星白金會員 #6
HK_Gameflier 發表於 11-9-6 03:21 PM

咁你係入面會叫咩名?
官方區版 #7
Gimtama銀時 發表於 11-9-6 03:25 PM
咁你係入面會叫咩名?

我會叫 HKGF小女僕 ^^
五星白金會員 #8
HK_Gameflier 發表於 11-9-6 03:26 PM

好! 到時加你好友記得接呀!!:ro09:
官方區版 #9
Gimtama銀時 發表於 11-9-6 03:27 PM
好! 到時加你好友記得接呀!!

一定一定!到時會開個好友區 希望多d一齊玩^^
三星高級會員 #10
HK_Gameflier 發表於 11-9-6 03:26 PM

嗯!收到 入到去第一時間加你!!
二星初級會員 #11
要多D有建設性嘅活動:smilie_:(:
如果好似某D GAME敢
每逢過節出一兩個垃圾活動就算 不如咪搞:fire:
五星白金會員 #12
我反而想知幾時會中BC2 果個2KF抽野 日日都起到回
五星白金會員 #13
DOWNLOAD 果到加番BT LINK
三星高級會員 #14
簽一簽到! 期待聽日既cb2呀!
三星高級會員 #15
希望聽日既CB2唔好好似上次咁啦
二星初級會員 #16
要準時開機! 聽日放學即番去玩
官方區版 #17
homing0530 發表於 11-9-6 05:49 PM
要多D有建設性嘅活動
如果好似某D GAME敢
每逢過節出一兩個垃圾活動就算 不如咪搞 ...

我地係未來會攪更多活動
而不論係In game定係現實中都會有活動!
希望大家多多參加呀:smilie_:)3:
官方區版 #18
劉城 發表於 11-9-6 08:37 PM
DOWNLOAD 果到加番BT LINK

小妹會盡快向官方反映一下 多謝你既意見!
聽日2點就已經CB2嚕! 或者可以去官方網頁到先下載主程式:smilie_:)3:
官方區版 #19
劉城 發表於 11-9-6 08:22 PM

由於今次活動係隨機抽出幸運兒!
只要回帖就有機會中獎! 中左獎會收到系統送出既短訊息
祝你今晚會拎到:smilie_:)3:
二星初級會員 #20
劉城 發表於 11-9-6 08:22 PM

你會唔會俾人抽中左唔知呀?
我岩岩都係咁 你試下去下面呢個網址到留言
睇下拎唔拎到! 可以系統遲左SD俾你姐!

http://www.2000fun.com/bbs/acc.php?action=filter&name=wb20110905
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數