魔界II Online

主題列表 登入
官方區版 #1

吹水吹出珍寵來活動尚未結束!仲有幾隻【騎寵‧暴君】未被抽到!
參加者係有機會得到【成體重成劑 x 3】或 【騎寵‧暴君(蛋)X1】

有關於成體重成劑 x 3的問題現在已經修正當中,
已經未儲值或已儲值的玩家,請放心儲值。
我們會係活動完結之後,再補回另外兩枝成體重成劑到已儲值成體重成劑的人物帳號內。

大家繼續黎吹下水啦!

另外!捉迷藏活動會在今日中午12:00開始!不論你是潘塔定係黃金峽谷既玩家!
都可以去精靈城內搵小妹喔!

ID: HKGF小女僕
(出現位置提示:傳送去其他地方必到)
成功到搵到小妹再拍一張同小妹既合照再上傳去FACEBOOK活動頁!

就會送你德古拉的外衣!快D黎參加啦!!咁多位!XDDD
FACEBOOK活動頁:
http://www.facebook.com/GFonline#!/event.php?eid=267267363292489

二星初級會員 #2
睇唔清楚個名..HKXX小女僕....求ID.
三星高級會員 #3
raymond87690b 發表於 11-9-15 11:04 AM
睇唔清楚個名..HKXX小女僕....求ID.

HKGF~~~~  
二星初級會員 #4
打算拎件德古拉黎比熊貓著.:mad:
官方區版 #5
哈哈!各位!
我已經出現在精靈城傳送師的位置了!
快d黎同我合照上傳去facebook活動頁拎虛寶啦!:smilie_:D::smilie_:D:
五星白金會員 #6
仲有幾多隻@@
官方區版 #7
回復 無聊人~ 的帖子

大概仲有5至6隻左右。
五星白金會員 #8
HK_Gameflier 發表於 11-9-15 11:44 AM
回復 無聊人~ 的帖子

大概仲有5至6隻左右。

一個a/c得一次機會:ro10:
我抽左成體咁咪冇機會囉:ro03:
二星初級會員 #9
抽我!!!:smilie_:D:
二星初級會員 #10
抽左兩個成劑.....:smilie_:(:
一星新手會員 #11
抽我...............
二星初級會員 #12
我地呢D已經抽左成體GE仲有冇得再抽先~"~??
二星初級會員 #13
HK_Gameflier 發表於 11-9-15 11:44 AM
回復 無聊人~ 的帖子

大概仲有5至6隻左右。

想問下我地D已經抽中左成體GE人仲可唔可以再抽坐騎架@@??
三星高級會員 #14
想請問一下工作人員,一個2000fun的帳號可拿多少次的暴君序號??
二星初級會員 #15
請問係咪中左一次就冇得再中o.o??
三星高級會員 #16
如果可以騎住暴君黎搵小妹就好
三星高級會員 #17
今次活動真係幾好玩 希望攪多d
三星高級會員 #18
隻暴君個活動幾時會完呀?
二星初級會員 #19
我什麼都不想要..只核要暴君旦旦..........
二星初級會員 #20
只寵交唔交易得架???
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數