星塵傳說

主題列表 登入
一星新手會員 #21
帶價在此留言=3=
三星高級會員 #22
QvQxDD 發表於 11-10-18 06:43 PM
湘兒 夜儿   咪玩啦 lol   
佢地最叻就係用真銀死沖爛沖d裝..
沖完又係唔夠人打  笑料

唔死沖都夠你打啦-,-大個名出黎聽下
三星高級會員 #23
haha大家好a_a隻game仲有人岩play ga咩...
by暗殺宏
一星新手會員 #24
我安梗- -:ro04:
三星高級會員 #25
回復 ★GALAXY 的帖子

我都想玩返呀 你多數幾點on架 要密你@@
論壇乞丐 #26
C.敏.天滅..加少帥軍...向大家揮手~~HAHA~想玩番真係要諗下先
一星新手會員 #27
更新之前,我有on過,但個個掛機,而要追番D裝又好難,又冇得用$解決,搞到冇乜心機-.-
有好多野都5明~.~實在令人無奈~我而家del左了~仲諗住送ac
p.s:台服玩到咩?之前hk玩5到台服,不過就算玩到,重新升過隻人真攞命
五星白金會員 #28
我40幾lv,想玩返,怕跟5到...
一星新手會員 #29
★GALAXY 發表於 11-10-18 04:55 AM
咁港服無得玩 咪玩台服囉
台服又多人 又可以慢慢玩 幾好
BUT 我同百鬼研究左好耐都搵唔到點玩

我淨知我個陣玩最強死靈 = 小宇{:1_1:}
一星新手會員 #30
新選組`土方N3 發表於 12-2-1 02:04 AM
我淨知我個陣玩最強死靈 = 小宇

咁你一定好耐之前玩
一星新手會員 #31
小馬哥xd 發表於 12-2-1 02:34 PM
咁你一定好耐之前玩

好耐{:1_1:}
個陣佢真係好勁
開頭同佢地混戰,之後請教佢點玩死靈
四星黃金會員 #32

我重停留係神傷 少帥一齊打小宇果個年代= =岩岩出神裝果時
一星新手會員 #33
天野嵐風 發表於 12-2-3 04:29 PM
我重停留係神傷 少帥一齊打小宇果個年代= =岩岩出神裝果時

小弟 = 不要問只要信:handshake:
你唔會係大嵐掛?
四星黃金會員 #34
我係game個名叫 碧咸仔
三星高級會員 #35
天野嵐風 發表於 12-2-7 12:14 PM
我係game個名叫 碧咸仔

哈哈..碧咸仔..知唔知..我係QQ?
三星高級會員 #36
攝魂...哥你係唔係xXxskyxXx?
四星黃金會員 #37
之前有AC..但係比隻GAME DEL左丫唔知點解..
一星新手會員 #38
無人玩 無得交易 = 無意義玩0.0
二轉會員 #39
我會試玩下
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數