黃易群俠傳2

主題列表 登入
三星高級會員 #1

聯盟幫會現有:
赤絕神宮
聚緣山莊
號令天下
乂風雲乂
緣份幼兒班
妖精的尾巴
老母派來的
盤龍

另外歡迎任何幫會加盟聯盟 聯盟是一條心 大家和和氣氣 共抗外敵
如有幫會有意加入聯盟 可以密赤正 或以上幫會幫主
二星初級會員 #2
:cheers:共抗外敵

十卜十卜
五星白金會員 #3
有意結盟幫會可以GAME寄信我OR依度PM我,THKS ALL
二星初級會員 #4
:ro07:支持支持喔!!
二轉會員 #5
我係妖尾既成員當然要支持啦
二轉會員 #6
:devil: 和平SER 抗咩外敵呢 可以做D咩呢
一星新手會員 #7
十卜十卜
我地呢d微小既玩家有保障啦:cry:
二轉會員 #8
伊頭鬼作 發表於 11-10-2 02:50 PM
和平SER 抗咩外敵呢 可以做D咩呢

對抗某公會
三星高級會員 #9
大家加油~~~~~~~~
二星初級會員 #10
回復 伊頭鬼作 的帖子

共抗外敵
已有暗示啦 :cheers:
四星黃金會員 #11
點解成日都有人扮傻問埋D白痴問題既?我諗D人眼紅人地團結..講真隻GAME又冇講明話唔俾人聯盟..冇呢個系統唔代表人地唔可以做..講真如果唔聯盟唔通個個自己同自己玩(周周)咩?我覺得聯盟呢樣野幾好啵..起碼隻GAME會有番D生氣..雖然真係好多人走左冇玩又放AC等等.但都唔代表其他人會放棄玩落去..最起碼我唔會放棄..雖然我係一個冇公會既人..不過我都好支持樓主POST所講既野..:cheers:
三星高級會員 #12
更新了 推一下
一星新手會員 #13

認同 聯盟係好事
四星黃金會員 #14
gnah 發表於 11-10-3 01:07 PM
點解成日都有人扮傻問埋D白痴問題既?我諗D人眼紅人地團結..講真隻GAME又冇講明話唔俾人聯盟..冇呢個系統唔 ...

-.- 邊個問左d咩問題??
五星白金會員 #15
伊頭鬼作 發表於 11-10-2 02:50 PM
和平SER 抗咩外敵呢 可以做D咩呢

我一向玩online game都係玩和平server,和平server 都可以有和平ser方式既封殺方法,但我只會做出來唔會講出來,唔會好似迪迪d小白咁只用口講而不做
一星新手會員 #16
推一下22@@@@@
二星初級會員 #17
迪迪尼個無敵笠水機超級無敵好白痴講就凶狠打就綠能
回到最頂傳統版

選擇頁數