私服分享程式、架設或修改技術專區

主題列表 登入
五星白金會員 #1

#Monk

#DragonSoul

#Pure Skill

#New Boss

...還有很多新東西...

##32/64BIT都可以開##

人人都GM

影片附有所需工具,自行下載

[hdutube]MTaiVSHEncQ[/hdutube]

架設成功,請回POST支持下我:)

五星白金會員 #2
thx~~~~~~~不過都係好難明=.= 等人成功開先^^
五星白金會員 #3
2/10/2011
20:58
更新左影片教學

有咩問題可以搵我,,好樂意幫你地
四星黃金會員 #4
xP得唔得?
五星白金會員 #5
@@ 想問下有冇中文化呀..........有埋就正呀!!!!!!
五星白金會員 #6
c2f448c 發表於 11-10-2 09:08 PM
xP得唔得?

得..但可能要更新NetFramework 4.0
http://www.microsoft.com/downloa ... 1-B0E5-B386F32C0992
刃零 發表於 11-10-2 09:34 PM
@@ 想問下有冇中文化呀..........有埋就正呀!!!!!!
漢化我吾識整...搵到話我知..
我有中文端,,得閒研究下咁啦
二星初級會員 #7

:thup:得閒試下
唔得既到時搵你教
五星白金會員 #8
回復 黑色寧靜 的帖子

黎吹水?信我啦..好易:D
二星初級會員 #9
版主大人
你扣分真係快
我改番你已經扣左我分:thup:
三星高級會員 #10
點解我新增連接個陣 打完次後 會陣一舊野出來話  2003-Can't connect to mysql server on 'locallhost' (10061)
但系我密碼冇錯嫁啵
五星白金會員 #11
shun1994 發表於 11-10-2 10:49 PM
點解我新增連接個陣 打完次後 會陣一舊野出來話  2003-Can't connect to mysql server on 'locallhost' (10 ...

你打錯左野..你安裝appserv個pw係咩?打番落去
禁測試連線..如果連吾到,,你應該係打錯野
三星高級會員 #12
小翼xD 發表於 11-10-2 11:11 PM
你打錯左野..你安裝appserv個pw係咩?打番落去
禁測試連線..如果連吾到,,你應該係打錯野 ...

搞掂左呢樣 但有個難題 我改198.168.0.101 同我個ip 都連吾入game
一星新手會員 #13
版主我dl唔到第一個...你叫我del左果d..搵唔到..
同埋有冇識開既人士教我開....我msn係kwan0307@live.hk
請大大樓主加我msn....唔好話呢個私服..有冇d係100%開到既game既私服..我部電腦ok嫁...我想試下做下gm無敵
唔該哂
超級版主 #14
kwan9876 發表於 11-10-3 10:58 AM
版主我dl唔到第一個...你叫我del左果d..搵唔到..
同埋有冇識開既人士教我開....我msn係
請大大樓主加我msn. ...
版主我dl唔到第一個...你叫我del左果d..搵唔到.

你係唔係叫錯人呀 你應該你叫樓主吧:smilie_O_o:
超級版主 #15
黑色寧靜 發表於 11-10-2 09:57 PM
版主大人
你扣分真係快
我改番你已經扣左我分

下..你改左勒??睇完之後你句野內容一樣咪又係違規扣分冇分別wo:dizzy:

無意義內容唔係多幾個字就冇事 你試野唔洗同人講 你做左唔識先問發帖問啦

副版主 #16
其實你教人開服,點解吾自己開呢@@
五星白金會員 #17
├Fung┤ 發表於 11-10-3 07:02 PM
其實你教人開服,點解吾自己開呢@@

吾得閒開:) 又吾想收收埋埋
五星白金會員 #18
已更新 客戶端及登入器 下載link
五星白金會員 #19
邊度有得下載D野@_@?求教學
五星白金會員 #20
回覆 m20100203 的帖子