《九陰真經》心得資料區

主題列表 登入
三星高級會員 #1

此為龍哥本人分享,不得轉載!

門派戰係九陰其中一個特色,
本人琴日參加左唐門對武當既門派戰.
武當一個字慘.
十個武當九個都係衝唐門度,比唐門眾人亂''鏢''插死.
因為武當主流近攻,唐門遠攻,
武當D人好多味埋唐門身,就係衝鋒既路上一個個倒下.
身為唐門既我都為武當難過,
以上意見純水分享,不喜勿插
好啦唔講咁多,立刻去圖

[attach]411510[/attach]
[attach]411509[/attach]
[attach]411508[/attach]
[attach]411507[/attach]
[attach]411506[/attach]
四星黃金會員 #2
唉, 仲諗住玩武當TIM ~
四星黃金會員 #3
睇來唐門係較易上手既門派...
二星初級會員 #4
睇黎如果揀唔入派會少左好多野玩喎~
三星高級會員 #5
★可樂★ 發表於 11-10-15 02:33 PM
睇黎如果揀唔入派會少左好多野玩喎~

絕對係 提升實力既機會低好多
二轉會員 #6
剩係就咁睇都覺得好玩:smilie_:10:
五星白金會員 #7
但武當後期如果都係咁會好頹:ro00:
比人屈遠攻會玩到好燥底:ro04:
四星黃金會員 #8
tszlok 發表於 11-10-16 03:39 AM
但武當後期如果都係咁會好頹
比人屈遠攻會玩到好燥底

應該唔會掛...
我感覺武當既上承武學都幾勁下...
二星初級會員 #9
我以為武當好勁添-_-,定係後期會勁D架?
五星白金會員 #10
早幾日係巴哈果邊睇到有個唐門挑幾個少林既視頻
雖然個唐門好勁,但都冇乜武俠feel
6分鐘既片有差唔多一半都係打帶跑:ro04:
雖然話打帶跑都係實力既表現
但個人黎講就唔太喜歡...感覺上有d偷雞摸狗feel
丁點俠既感覺都冇:band:
三星高級會員 #11
tszlok 發表於 11-10-16 07:40 PM
早幾日係巴哈果邊睇到有個唐門挑幾個少林既視頻
雖然個唐門好勁,但都冇乜武俠feel
6分鐘既片有差唔多一半都 ...

咁le個係唐門既優勢--
五星白金會員 #12
TonY龍哥 發表於 11-10-16 08:24 PM
咁le個係唐門既優勢--

都係既...但自己始終都唔鐘意唐門既戰鬥方式
到公測時都應該唔會玩唐門:handshake:
四星黃金會員 #13
Forforam 發表於 11-10-16 07:10 PM
我以為武當好勁添-_-,定係後期會勁D架?

我覺得講到後期最架勢都應該係武當既太極拳太極劍同埋丐幫既打狗棒法降龍十八掌~
~如有得罪,有怪莫怪,蛇仔唔識世界~
三星高級會員 #14
玩到第六七日,其實武當已經可以追到唐門,其實講優勢,都係得頭果幾日~大家學d招唔多
三星高級會員 #15
y2w 發表於 11-10-17 09:00 AM
玩到第六七日,其實武當已經可以追到唐門,其實講優勢,都係得頭果幾日~大家學d招唔多 ...

你唔可以拿尼7日體驗來下結論
奇遇不可再跳出來 副本不再出那麼多武功秘笈之類
我幾肯定講句 玩武當 前期一定辛苦(個人估計少則一月 多至 數月)
二星初級會員 #16
~蛇仔~ 發表於 11-10-17 07:23 AM
我覺得講到後期最架勢都應該係武當既太極拳太極劍同埋丐幫既打狗棒法降龍十八掌~
~如有得罪,有怪莫怪,蛇 ...

我覺得依家咁睇既話,武當前期應該唔勁,但後期會好玩好多…
五星白金會員 #17
其實大多數game都有d職業係先甜後苦/先苦後甜
睇黎武當似係先苦後甜既門派@@
二星初級會員 #18
畫面睇落好似真係幾好@o@ 快d出港服~~~
五星白金會員 #19
可能係一開始大家都唔識先比人屈姐:smilie_;):
一星新手會員 #20
睇完d圖  更加想玩 :mad:  希望快d有得玩la @@
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數