《夢之樂章》公會區

主題列表 登入
一星新手會員 #1
大家好 我係牽絆既會長 卍蘋果樹下卍
我地招人 有好多好多條件 不過都好簡單
我地係5Lv公會,有會王(冰霜公主,屬加狀態技能既精靈王)
可能依家大家唔熟識對方 所以比較少講野 不過情況改善中.
我地既條件:一,依個係遊戲,唔係比你封塵用,如果你係哥D成世唔開幾次既人,唔好曬大家時間同我地公會人數既位
二,入之前先諗清楚 一入三秒之後走既人睇得多 好煩
三,黎左既人,無論你黎左幾耐,你響依度就係我地既人,我地保護你。不過做錯事既我地會公正處理
四,權力與義務-----我比權力你,你同時要履行義務 至於有咩義務呢 黎牽絆睇啦
五,希望你地可以同大家一齊走落去

一星新手會員 #2
:smilie_:):揾叫公會ge人影相相:smilie_:p:
一星新手會員 #3
打少左字揾*日:smilie_:p:
二星初級會員 #4
吾知有冇認錯人
請問會長係咪5x-6x jc?
如果係我應該帶果你打過去:)
70魔導曖儿
一星新手會員 #5
喔喔 曖儿
你好~
最近點哇???
一星新手會員 #6
回復 童童v3v 的帖子

好~   
如果有日有5人上線既一定要影影影影~~~
因為係公會岩岩開始既人數呢!有我,紫,星,我家姐同德~ (<--德係炎孚)
其實影相係點影哇,禁咩??????????.................
一星新手會員 #7
回復 珍寶珠xD 的帖子

WKAKA
應該要回復至岩
曖儿~好耐冇見~
二星初級會員 #8
蘋果樹下 發表於 11-10-22 08:18 AM

WKAKA

嗯 你E+幾LV?
一星新手會員 #9

我依家58
依家係整理公會期 等公會穩定左之後 我先去衝lv~ 
加上我依家唔可以懶,要去升專-.-
得閒打下副本 帶下人囉

你呢??
二星初級會員 #10
蘋果樹下 發表於 11-10-25 11:23 PM

我依家58

我放隻人入你公會玩下
哩排咩都玩下 可能會升多隻4轉
一星新手會員 #11

是但 不過我公會既會員 通常都有一d出乎意料既行為 唔好嚇親-0-
你個ac叫咩名?????
五星白金會員 #12
蘋果樹下 發表於 11-10-26 05:06 PM

是但 不過我公會既會員 通常都有一d出乎意料既行為 唔好嚇親-0-

深同感受……orz (2kfun改版後真係連quote都麻煩過人)

蘋果已經比我拉入升專呢個無底深潭 HOHOHO
一星新手會員 #13
回復 Knight_雲冷 的帖子

= =
仲笑T3T
我哥30M 仲未去升番-3-

三星高級會員 #14
我想問下呢- -你地公會仲係唔係度.. 我係新手想加入. but 我1開人果度 公會招募好似唔見你地會
一星新手會員 #15
回復 fuwingchit 的帖子

of cause 響度啦0v0
黎黎黎  同我講講名 add你
五星白金會員 #16
蘋果樹下 發表於 11-11-3 04:57 PM

= =

而家單刷粒幾鐘都先得2點專精……
三星高級會員 #17
其實我係個新手黎架 1lv.. 因為我諗緊玩狂戰定係刺客好呀^^
一星新手會員 #18
回復 fuwingchit 的帖子

狂d裝好少機率 係靠打怪 之後爆出黎
基本止係 一定要自己整 = =
不過都好難講
因為兩個都係打手 a_a
不過我自己就覺得刺客好d
(jc最好! 挽jc啦!)
一星新手會員 #19

我單刷一個星期 都唔知有冇1點 = =
吼 救命 想快d升好佢之後去60 /口\
三星高級會員 #20

jc係咩呀?
我唔鍾意玩法系既職 所以 我只可以簡 天騎 魔鬥 遊俠 影者
我本身又鍾意玩d熱血既打手職業 d人話天騎係坦
者係得番 魔鬥 遊俠 影者
d人又話影者好廢
者係得番魔鬥同遊俠 咁者係點樣?? 比d意見黎^^ 1有職我即刻開人煲機
d人都好似唔睇好 遊俠同影者 咁我係咪者係要玩 狂戰 之後 魔鬥呀?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數