高達街機系列

主題列表 登入
五星白金會員 #1
人地用大機,我就用freedom/大鷲
人地用中機我就用f.impulse/空西/Saviour~
咁你地呢:ro09:
三星高級會員 #2
禁斷,藍渣,突擊,曉,destiny
三星高級會員 #3
你係邊度打開??
二轉會員 #4
Tartles 發表於 11-10-26 10:33 PM
禁斷,藍渣,突擊,曉,destiny

禁斷用得多比人問侯
六星鑽石會員 #5

對方大機:自由
對方中機:神盾,大地,F.IM,紅西,白西
唔多夠打:用560~590屈booster...另外有時會用唔同玩法的命運打
三星高級會員 #6
「焚火‥ 發表於 11-10-26 11:05 PM
禁斷用得多比人問侯

我對付一D比較係全場玩槍 又係度等攻hea時間果D 我先用禁斷
無乜特別既話 我用返以上所講~
三星高級會員 #7
私名前Terry 發表於 11-10-26 11:06 PM
對方大機:自由
對方中機:神盾,大地,F.IM,紅西,白西
唔多夠打:用560~590屈booster...另外有時會用唔同玩法的 ...

你會用590邊部@@?
六星鑽石會員 #8
Tartles 發表於 11-10-27 12:08 AM
你會用590邊部@@?

590有幾多部-.-...其實除左傳說其他都用...不過屈booster多數都係SF...只有命運就用其他玩法
三星高級會員 #9
590:命運,無限正義
560:不知火,自由,正義
450:a西,脈衝,黑狗
420:a西刀仔裝,金川,wondom(唔知係唔係咁叫-.-)
六星鑽石會員 #10
Tartles 發表於 11-10-27 12:08 AM
我對付一D比較係全場玩槍 又係度等攻hea時間果D 我先用禁斷
無乜特別既話 我用返以上所講~ ...

對方咁打法你簡禁斷真係比較有趣:em012:
如果對方無乜迴避技術+無咩射擊技巧能夠隻揪射死對手??
定係你拎出黎遊槍中半槍+橫格防守 保守以timeout為前題
如果你簡劍西野野飄標壓埋去都仲正常d 佢無得hea
二轉會員 #11
練緊ij..多數打乜都係用ij.除非對面太19就用黑狗/命運/自由
五星白金會員 #12
Tartles 發表於 11-10-26 10:34 PM
你係邊度打開??

新北江金星:smilie_:):
三星高級會員 #13
秘月十六劍 發表於 11-10-27 12:14 PM
對方咁打法你簡禁斷真係比較有趣
定係你 ...

咁我不如問返你
你認為用劍西,人地既打法會有咩轉變先?
再者 我自問自己技術就未有上級..對付呢種對手 我只會比佢更加hea~~
三星高級會員 #14
定係你 ...

同埋照你甘講既話
不如約戰呢~唔知你會唔會又有興趣呢?
ps:只係友善交流~
六星鑽石會員 #15
Tartles 發表於 11-10-28 01:46 AM
同埋照你甘講既話
不如約戰呢~唔知你會唔會又有興趣呢?
ps:只係友善交流~ ...

有緣中午黎元朗 金禾 千色 撞下:smilie_:D:
不過都無咩人玩 直頭就撿笠咁款:devil:
二星初級會員 #16
590:命運 IJ
560:全部都會用
450:F.impulse 藍渣 神盾 空西 救世
七星元老會員 #17
定係你 ...

哈,e+重用單劍單挑,比人拉係無得玩
七星元老會員 #18
Tartles 發表於 11-10-28 01:43 AM
咁我不如問返你
你認為用劍西,人地既打法會有咩轉變先?
再者 我自問自己技術就未有上級..對付呢種對手 我 ...

如果你覺得你自己平時打得多狗西睇化左,就用傳說啦...
三星高級會員 #19
不知不覺的 發表於 11-10-29 11:04 PM
哈,e+重用單劍單挑,比人拉係無得玩

講真我玩左差唔多一年
呢隻game大概係點 我諗好多玩家比我更清楚~
佢講到用劍西黎vs呢D對手可以令對方無得hea~ 我覺得係冇分別
同埋打劍西,劍im,暴風果D你唔拉住黎打? 我唔信呀
就算我用禁斷打呢D對手又點,我比佢更hea甘解
一切睇對手打法如何only~
三星高級會員 #20
不知不覺的 發表於 11-10-29 11:09 PM
如果你覺得你自己平時打得多狗西睇化左,就用傳說啦...

點解會係傳說??
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數